Categorie:Arnhem

Winkelen in Arnhem

Ontdek de sfeervolle binnenstad van Arnhem en de prachtige winkelstraten. Voor elke smaak en elk budget vindt u hier de leukste winkels. Met een van de populairste winkelgebieden van Nederland is Arnhem meerdere keren uitgeroepen tot Beste Binnenstad.

  • Bezoek Arnhem en ontdek de vele winkel-mogelijkheden.
  • Van alternatief tot luxe; Arnhem biedt de leukste winkels voor elk budget.
  • Arnhem is een echte modestad.
Wie op bezoek is in Arnhem en een middagje wil shoppen, heeft hier volop keuze in de mooie historische binnenstad. Gaat u maar eens kijken in bekende winkelstraten als de Roggestraat, de Jansstraat, de Vijzelstraat en Grote Oord, waar u naast de grote ketens allerlei unieke winkeltjes vindt.

Bekijk deze video: Shopping Arnhem

Boetiekjes en bijzondere winkels: 7straatjes

In de grote winkelstraten vind je de bekende winkelketens, terwijl je in de zijstraatjes bijzondere winkels en producten kan aantreffen. Het winkelgebied van de 7straatjes omvat onder meer de Kerkstraat, de Pastoorstraat en de straat met de mooie naam Hemelrijk. Bij Guts & Gusto voel je je ook in de hemel wanneer je de nieuwste modetrends krijgt voor een betaalbare prijs. Humanoid in de Weverstraat is mode voor vrouwen en mannen. Naast mooie kledingmerken verkopen ze tassen, schoenen, sieraden en zelfs woonaccessoires en meubels. Voor dat laatste moet je ook even binnenlopen bij de lifestyle winkel Loft, een van de hotspots van Arnhem. Zij hebben alles in huis voor je interieur, van de kleinste accessoires tot de grootste meubels. ‘Pollmann sinds 1890’ is dé winkel voor hobbykoks en meesterbakkers. Met het uitgebreide assortiment keukenartikelen doe je hier vast nieuwe kookinspiratie op.

Musiskwartier

Arnhem, met de bekende mode-academie ArtEZ waar ook Victor&Rolf zijn opgeleid, is een creatieve stad met volop bijzondere winkels. Zo is er het chique Musiskwartier met z'n kleine straatjes en mooie pleintjes voor de luxe-shopper, maar ook kunt u kijken in het oude gebied Het Eiland met z'n vele winkeltjes in de Kerkstraat, Bentinckstraat, Wielakkerstraat of Zwanenstraat.

Modekwartier Klarendal

Bent u geïnteresseerd in mode en accessoires, dan moet u zeker kijken in het Modekwartier. Hier koopt u rechtstreeks van de ontwerpers en vindt u unieke en originele ontwerpen in allerlei prijsklassen. Lost in Wanderland in de Hommelstraat is bijvoorbeeld een heerlijke lifestyle en fashion winkel vol kadootjes voor jezelf of iemand anders. In de tassenwinkel van Judith van den Berg op de Klarendalseweg vind je handgemaakte tassen en accessoires in hedendaags en minimalistisch design.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Shoppen in Nederland

Ontdek de leukste winkels in de grote steden van Nederland.

Lees meer