© Happy Tosti
Categorie:Delft

Hotspots Delft voor koffie en lunch

Waar moet u zijn voor de lekkerste appeltaart, de leukste zitplekken of de beste koffie? Vraag het de locals! We verzamelden de beste tips van insiders voor een ontspannen koffiepauze of lunch midden in de stad. 

  • Ssst, niet verder vertellen… in deze koffiebar wordt de lekkerste appeltaart gebakken.
  • Voel je meteen thuis in Delft en lunch like a local.
  • Geniet van een ontspannen moment in een gezellig café.

5 hotspots voor brunch, lunch en tussendoor:

Kobus Kuch

Het huiskamercafé van Delft, geroemd om zijn heerlijke appeltaart. Huisgemaakt en versgebakken. Op de kaart nog meer taart, broodjes en salades.

Adres: Beestenmarkt 1

Stads-Koffyhuis

Kom langs voor echte Hollandse ontbijtjes, koffiespecials, lunch of een pannenkoek. Probeer eens de ‘Delftse leut’ of een ‘Delftse Schuine Bak’. Binnen wisselende kunst aan de muur, buiten een klein terrasje aan de oudste gracht van Delft.  

Adres: Oude Delft 133

Koffiebar Kek

Gezond, hip, knus, origineel… Kek doet zijn naam eer aan! Verse smoothies en originele broodjes. Ondertussen kunt u rondneuzen in de spulletjes die allemaal te koop zijn. Gave lampen, flessen, tassen en sieraden bijvoorbeeld. Of doe uzelf een zakje koffie bodyscrub kado.

Adres: Voldersgracht 27

Moeke

Op de gezellige Beestenmarkt is lunchen bij Moeke een feestje. Proef de huisgemaakte kaaskroketten of vegaburgers. Schuif aan op het terras en Moeke zorgt voor de hapjes en drankjes. 

Adres: Beestenmarkt 16

Happy Tosti

Felgele terrasstoelen en schommels in de zaak, bij Happy Tosti heerst een vrolijke sfeer. Een tosti is een grilled sandwich. Traditioneel gevuld met ham en kaas (en ananas!), maar u kunt kiezen uit diverse vullingen. Daarnaast serveert Happy Tosti ook soepen, salades, yoghurts en taart.

Adres: Voldersgracht 4

Vond je dit interessant? Ontdek meer