Delft Canal with bikes and trees
© Marc Moline BCN via Shutterstock
Categorie:Delft

Shoppen in Delft

Shoppen in Delft is in één woord heerlijk. Het winkelgebied ligt in de historische binnenstad van Delft. Honderden winkels, speciaalzaken en boetiekjes wisselen moeiteloos af met eeuwenoude monumenten, gezellige pleinen en uitgestrekte grachten. Twee andere pluspunten van shoppen in Delft is dat het winkelgebied veelal autovrij is en er ruime parkeergarages liggen op loopafstand. Niet voor niets scoort Delft ieder jaar een hoge notering in de Nederlandse winkelsteden top tien.

  • Kom voor een onvergetelijke shopervaring naar Delft.
  • Struin door de karakteristieke winkelstraten.
  • Van kledingboetiek tot wijnwinkel: Delft heeft voor ieder wat wils.

Winkelstraten van Delft

Om u op weg te helpen voor een heerlijke winkelervaring in Delft staan hier enkele straten die u absoluut niet mag missen. Begin rondom de Markt in de straten Oude Delft, Choorstraat, Voldersgracht, Wijnhaven, Hippolytusbuurt en Vrouw Juttenland. U zult versteld staan van de diversiteit aan winkels: galeries, cadeauboetieks, exclusieve modezaken en leuke snuisterijenwinkeltjes. De laatste jaren verschijnen er ook meer en meer pop up shops in het straatbeeld.

De gezellige winkelstraten Brabantse Turfmarkt, Burgwal, Gasthuislaan, Molslaan en Breestraat hebben een breed aanbod van kledingboetieks, kaas- en wijnwinkels en speciaalzaken. Al wandelend loopt u vanaf hier in één adem door naar de moderne winkelgebieden ‘In de Veste’ en ‘Zuidpoort’. Hier vindt u grote filialen en winkelketens.

Openingstijden winkels

De  meeste winkels zijn open op maandagmiddag (13.00 – 18.00 uur), dinsdag t/m vrijdag (9.00 – 18.00 uur, vrijdag tot 21.00 uur) en op zaterdag (9.00-17.00 uur). Sommige winkels zijn ook op zondag geopend. De openingstijden van kleine winkels en boetiekjes kunnen afwijken van de normale openingstijden.

Delft city centre market
Categorie: Lezen

Markten in Delft

Zoek naar snuisterijen en koop de lekkerste waren op de gezellige markten van Delft.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Shoppen in Nederland

Ontdek de leukste winkels in de grote steden van Nederland.

Lees meer