© Dan Gold - Unsplash
Categorie:Den Bosch

4x restaurants in Den Bosch

Den Bosch staat bekend als een heerlijke, bourgondische stad en die reputatie maken ze meer dan waar als het gaat om lekker eten. Dus wanneer u na een dagje winkelen en cultuur heerlijk wil eten, dan biedt Den Bosch u een ruime keuze! Om voor u de keuze wat overzichtelijker te maken, hebben wij onze favorieten vast voor u op een rijtje gezet.

  • Ontdek waarom Den Bosch al twee keer tot ‘Hoofdstad van de Smaak’ is uitgeroepen.
  • Bekijk hier onze 4 favoriete restaurants in Den Bosch.
  • Van laagdrempelige eetbars tot sterrenrestaurants, Den Bosch heeft voor ieder wat wils.

De top 4 restaurants in Den Bosch

1. Restaurant Lux

Sfeervolle locatie in hét restaurantstraatje van Den Bosch waar u heerlijk verse, huisgemaakte gerechten eet. Dit restaurant heeft alles in huis om een fijne avond te beleven. Goed eten, uitstekende service en een ontspannen sfeer.

Adres: Korte putstraat 23, Den Bosch

2. Restaurant Noble *

In een prachtig pand Chalet Royal vind u restaurant Noble. Voormalig tweesterren kok Ewdin Kats serveert volgens het ‘shared dining’ concept u de lekkerste gerechtjes van hoog niveau. Het restaurant heeft een strakke inrichting, informele sfeer en fijn terras. Bestel een heerlijke fles wijn erbij en u heeft gegarandeerd een culinaire avond op top niveau!

Adres: Wilhelminaplein 1, Den Bosch

3. Restaurant Lokaal 1650

Restaurant met een ‘shared dining concept’ gelegen in het gezelligste eetstraatje van Den Bosch. Leuke menukaart met verassende gerechtjes en daarbij heerlijke wijnen. Samen ervaren, samen genieten, samen eten.

Adres: Korte putstraat 27, Den Bosch

4. Eetbar DIT

Misschien wel het meest bijzondere restaurant van Den Bosch?! Met een creatieve inrichting, originele menukaart voor jong en oud is het voor iedereen een feestje bij DIT. Eetbar DIT staat bekend om een fijne informele sfeer, uitstekende service en heerlijke gerechten en wijnen!

Adres: Snellestraat 24-26, Den Bosch

Vond je dit interessant? Ontdek meer