Little Duke Hotel in Den Bosch
© Little Duke Hotel
Categorie:Den Bosch

Vijf unieke overnachtingsmogelijkheden in Den Bosch

Den Bosch is een gezellige stad vol historie en cultuur, waar onder meer oude kerken, gezellige pleinen en fraaie musea te vinden zijn. Bezoekers kunnen het echte Den Bosch beter leren kennen tijdens een verblijf in een van de bijzondere hotels in het historische stadscentrum. Of u er nu even lekker tussenuit wilt in een rustige bed & breakfast gevestigd in een antieke werkplaats, of wilt overnachten in een omgebouwd klooster of gerenoveerde stadsvilla, in deze unieke accommodaties proeft u de sfeer, geschiedenis en cultuur van Den Bosch.

  • Reis terug in de tijd tijdens uw verblijf in een historisch pand, zoals een klooster of een antieke werkplaats.
  • Geniet van cultuur en lekker eten in het prachtige Den Bosch.
  • Beleef een onvergetelijke ervaring in enkele van de bijzondere, stijlvolle hotels in Den Bosch.
Adres:
Markt 77
5211JX 's-Hertogenbosch
Toon locatie in Google Maps

't Keershuys

‘t Keershuys is een fraai hotel en bistro gelegen in het centrum van Den Bosch. Het historische pand is goed bereikbaar, of u nu per taxi, openbaar vervoer, auto, boot of te voet arriveert. Het is gelegen op de hoek van een gezellig straatje en de kamers weerspiegelen de allure van de omgeving, met luxueuze extra’s als een kingsize Auping-bed in elke kamer. Elke kamer heeft een eigen ontwerp, met natuurlijke elementen als baksteen en houten balken, wat de ruimtes een individuele, warme sfeer geeft.

B&B Achter de Sterren

B&B Achter de Sterren, gevestigd op de begane grond van een antieke werkplaats, is een groene oase in het centrum van de stad. Gasten hebben het vrijstaande huisje met eigen ingang en terras helemaal voor zichzelf. Geniet van het self-service-ontbijt onder de appelboom in de tuin van een voormalige zeventiende-eeuwse boerderij. De privacy en rust die u hier vindt, verzekeren u van een ontspannen verblijf in Den Bosch.

Hotel De Blauwe Pauw

De ruime, hoge kamers in deze stadsvilla geven Hotel De Blauwe Pauw de grandeur van een rijk verleden. Het hotel is gevestigd in een koloniale stadsvilla uit 1899 die ooit toebehoorde aan de eigenaar van een naastgelegen tabaksfabriekje en -winkel. Later was het pand in gebruik als dokterswoning met praktijk. In 2017 werd de villa omgebouwd tot een luxe boetiekhotel. De zeven kamers, waarin nog elementen terug zijn te vinden uit de negentiende eeuw en de belle époque, zijn van alle gemakken voorzien.

Hotel De Soete Moeder

Het hemelse Hotel De Soete Moeder in het levendige stadshart van Den Bosch werd in 1928 als klooster gebouwd. Boven de ingang van deze ‘grande dame’ waakt een Mariabeeld. Het door tuinen omringde pand heeft de statige schoonheid van een klooster, maar de kamers zijn allesbehalve ascetisch, met wifi, een flatscreen-tv en een kingsize bed. Het hotel is niet meer verbonden aan een religieuze instelling, maar zet het sociaal-maatschappelijke werk van het klooster voort door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Een verblijf hier is goed voor lichaam en geest!

Little Duke Hotel

Little Duke Hotel is een stijlvolle, betaalbare accommodatie in het centrum van Den Bosch. Het hotel, dat zich met zijn zestien kamers afficheert als ‘Little, but grand’, is een creatief concept van The Duke Boutique Hotel. De fraai ontworpen kamers hebben allemaal een eigen uiterlijk en sfeer, en variëren in grootte van 10 tot 25 vierkante meter. Zelfs in de kleinste kamers vindt u talloze extra’s als een tv met gratis Netflix, verwarmde spiegels en gratis natuurlijke en verantwoorde cosmetica. Voor gasten van Little Duke wordt iedere dag een speciaal ontbijt geserveerd in restaurant The Coffee Lab.

Vond je dit interessant? Ontdek meer