@ Arjan de Jager via The Hague & Partners
Categorie:Den Haag

Overdekt shoppen in Den Haag

Den Haag heeft veel te bieden als het gaat om shoppen. Van kunst en design tot mode, schoenen en souvenirs... u vindt het zeker in Den Haag. En wilt u shoppen, maar is het die dag net een beetje regenachtig, dan zijn er ook volop mogelijkheden om overdekt te shoppen. We hebben voor u vast een aantal goed tips voor de leukste winkelcentra en warenhuizen.

  • Shop in de Haagsche Passage in het oudste overdekte winkelcentrum van Nederland.
  • Vind de mooiste spullen bij de Bijenkorf.
  • Winkel bij de Hema, een typisch Nederlands warenhuis.

Haagsche Passage

Dit oudste winkelcentrum van Nederland heeft niet alleen een prachtige architectuur, maar huisvest ook vele leuke zaken. Van modewinkels tot juweliers tot boekenwinkels... u vindt de Haagsche Passage tussen de Spuistraat, Hofweg en Buitenhof.

Adres: De Passage

De Bijenkorf

In een bijzonder pand aan de Grote Marktstraat vindt u de Bijenkorf; één van de bekendste warenhuizen in Nederland met vele topmerken. Van mode tot parfums en van boeken tot interieur.

Adres: Wagenstraat 32

Hema

In de Hema vind je de leukste producten voor de beste prijs. De kwaliteit van de Hema is tot ver over de grens bekend. Alles van huisinrichting en schoolspullen tot kleding en de lekkerste etenswaren. Hema staat ook bekend om de verkoop van warme rookworsten, die het proeven waard zijn!

Adres: Grote Markstraat 57

Breng een hele dag door vol winkelen, eten en plezier in het ultieme winkelcentrum van Nederland.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Shoppen in Nederland

Ontdek de leukste winkels in de grote steden van Nederland.

Lees meer