© Restaurant De Kromme Watergang
Categorie:Den Haag

7x restaurants in Den Haag

Den Haag, de chique hofstad van Nederland, heeft ook op culinair gebied veel te bieden. En dat is best logisch! Want met de verse vis uit Scheveningen, de Aziatische invloeden van China Town en de kruidige invloeden van de voormalige koloniën, is er op culinair gebied veel te ontdekken in Den Haag. Van Frans tot Aziatisch en van brasserie tot Michelin-sterrenrestaurants.
  • In Den Haag vindt u culinaire invloeden uit alle windstreken.
  • Den Haag heeft uitstekende restaurants, bekroond met culinaire prijzen en zelfs een Michelin-ster.
  • Ontdek hier de leukste en lekkerste restaurants van Den Haag.

Set Genki Tei

In een minimalistisch interieur met veel natuurlijke materialen, eet u hier heerlijk Japans tegen een keurige prijs.

Adres: Schoolstraat 4, Den Haag

Elea

Restaurant Elea serveert klassieke gerechten met subtiele Griekse invloeden. Culinaire kenners zijn lovend over de moderne en innovatieve kookstijl van de chef-kok. De zachte kleuren in het interieur weerspiegelen de Griekse warmte en zorgen voor een ontspannen sfeer.

Adres: Herenstraat 83-85, Rijswijk

Calla’s ★☆☆

Het stijlvolle en intieme restaurant Calla’s vindt u op een chique locatie in Den Haag. Het eten is van topniveau en is gewaardeerd met een Michelin-ster. Reserveren aan de ‘chef’s table’ is extra bijzonder!

Adres: Laan van Roos en Doorn 51A, Den Haag

The Raffles

Originele, frisse gerechten met veel verse kruiden zoals die in de archipel, Maleisië en Singapore gebruikt worden. The Raffles zet de Indonesische keuken op de culinaire kaart van Nederland.

Adres: Javastraat 63, Den Haag

Zheng

Bij restaurant Zheng draait alles om eeuwenoude Chinese rituelen, kunst, cultuur en gezondheid. Kies voor een Zheng Imperial Banquet of de Imperial Fastronomy ervaring.

Adres: Prinsestraat 33, Den Haag

Bij Erik

Aan de sluis in Leidschendam vindt u dit heerlijke restaurant met een kaart vol klassieke gerechten met een moderne twist. Ook de wijnen zijn hier uitstekend! Bij Erik is bekroond met een Bib Gourmand van Michelin.

Adres: Sluisplein 9, Leidschendam

Basaal

In een gezellige, eigentijdse sfeer, serveert men hier de lekkerste gerechten met verse producten, mooie wijnen en bijzondere digestieven. Bij mooi weer zit u heerlijk op het terras. Ook Basaal is bekroond met een Michelin Bib Gourmand.

Adres: Dunne Bierkade 3, Den Haag

Vond je dit interessant? Ontdek meer