© Rob Oo via Flickr
Categorie:Den Haag

Westfield Mall of the Netherlands

Met meer dan 280 winkels en eetgelegenheden onder één dak biedt Westfield Mall of the Netherlands talloze uren entertainment. Het nieuwe winkelcentrum in Leidschendam is de eerste Westfield mall in Nederland en vertegenwoordigt het grootste winkelaanbod in zijn soort. Maar je kunt er niet alleen shoppen. Van kookdemonstraties tot minigolf en live muziekoptredens, er zijn talloze redenen om er de dag of avond door te brengen.

  • Shop mode, interieurproducten, eten, speelgoed en meer bij 215 winkels
  • Krijg nieuwe energie in een geweldige selectie restaurants en cafés
  • Kijk een film, ervaar een live optreden of doe een workshop
Adres:
Liguster 202
2262AC Leidschendam
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Winkelen voor elke smaak

Je kunt gemakkelijk een hele dag doorbrengen in de 215 kleding-, interieur-, kinder- en elektronicawinkels in Westfield Mall of the Netherlands. Van grote internationale kledingmerken tot onafhankelijke boetiekjes, de indrukwekkende verscheidenheid en steeds wisselende voorraad is de droom van elke shopaholic. Het is de perfecte gelegenheid om inkopen te doen voor het hele gezin. Vergeet niet The Gallery te bezoeken, de ‘hippe buurt van het winkelcentrum’ waar iconische merken afwisselen met pop-ups van lokale designers en kunstenaars. Deze afdeling heeft de vorm van een concept store, met een trendy barbershop, ruimtes voor productlanceringen en acties en een continu wisselend assortiment producten.

Eet, drink en winkel door

Shoppen en eten gaan hand in hand en Westfield Mall of the Netherlands zorgt dat je nooit op een lege maag hoeft te winkelen. Het Eet Theater is een hoogwaardige food hall met een selectie restaurants en bars waar het altijd druk is. Verwen jezelf met een kop koffie, geniet van een drankje voor de film of verleng een dagje winkelen met een heerlijk diner. Liefhebbers van goed eten zullen ook de wereldsmaken bij het tweede food hall-concept van het winkelcentrum op prijs stellen. Je kunt De Fresh zien als samensmelting van een mediterrane markt, een Arabische souk, een Aziatische kruidenier en een Franse wijnkelder. Hier koop je ambachtelijke producten van over de hele wereld, stop je om even wat te eten en kun je zelfs live culinaire evenementen bijwonen. Bekende chef-koks, waaronder Miljuschka Witzenhausen, geven hier regelmatig kookdemonstraties, workshops en proeverijen.

Meer dan het oog ziet

Westfield Mall of the Netherlands biedt nog veel meer dan je zou verwachten van een winkelcentrum. Overal word je verrast. Er is een bioscoop met 11 moderne screeningrooms, waaronder de MX4D experience voor een complete zintuiglijke ervaring met bewegende stoelen, weersimulaties en geureffecten. Test je geluk in de arcadehal en laat je talenten zien op de bowling- of minigolfbaan. Geniet optimaal van je vijf minuten roem in het Youseum, een selfie-museum met TikTok-thema waar je deelbare filmpjes kunt maken in 18 kamers en 25 installaties. Het centrum organiseert ook evenementen, zoals live muziekoptredens, workshops en kinderactiviteiten. Na alle opwinding kun je weer opladen met een ontspannende behandeling in de spa. In de Westfield Mall vind je entertainment voor alle leeftijden en alle interesses… en er is altijd een reden om een tweede keer op bezoek te gaan.

Bekijk de evenementenagenda, vind de openingstijden en ontdek wat je wacht in Westfield Mall of the Netherlands.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Shoppen in Nederland

Ontdek de leukste winkels in de grote steden van Nederland.

Lees meer