© Prinsenhof Groningen
Categorie:Groningen

5x restaurants in Groningen

Groningen is een veelzijdige stad, er is veel te doen op het gebied van cultuur, evenementen en is er een ruim aanbod aan leuke cafés en heerlijke restaurants. Wij hebben een vijftal restaurants voor u op een rijtje gezet.

  • Geniet van de gastronomie in het noorden van Nederland.
  • Ontdek 5 lekkere restaurants in Groningen.
  • Dineer en overnacht in het Prinsenhof, een prachtige monumentale pand.

1. Restaurant Voila

Bij Voila eet u volgens het ‘table d’hôte’ principe; ofwel, `zonder kaart, maar volgens een dagelijks wisselend menu. Frans, vers en verrassend… een absolute aanrader. ‘s Zomers kunt u hier heerlijk op het terras eten!

Adres: W.A. Scholtenstraat 39, Groningen

2. Het Goudkantoor

Gelegen aan de Grote Markt, in één van de meest bijzondere panden van Groningen, vindt u café restaurant Goudkantoor. U kunt er heerlijk eten, genieten u van de bijzondere inrichting en ook hier geniet u ‘s zomers van een ruim terras. Extra bijzonder is dineren op de bovenverdieping met prachtig uitzicht over de stad!

Adres: Waagplein 1, Groningen

3. Bottega Toscana Boccaccio

Geniet van de de Toscaanse keuken met volop antipasta, vlees- en visgerechten, bereid in de befaamde goudgroene, Toscaanse olijfolie. Leuk eenvoudig ingericht en bovenal Italiaans gezellig! ‘s Zomers zit u hier heerlijk in de binnentuin.

Adres: Steentilstraat 38, Groningen

4. Bistro 't Gerecht

Deze bistro heeft uitstekende recensies op het internet! Een gastvrije bediening ontvangt u graag. Kies voor een verrassingsmenu met bijpassende wijnen en u geniet van een heerlijke avond uit in Groningen!

Adres: Oude Boteringestraat 43, Groningen

5. Prinsenhof

Gelegen in een prachtig monumentaal pand met authentieke elementen is dineren in het restaurant Prinsenhof een bijzondere belevenis. U kunt er genieten van een buitengewoon goed frans a-la-carte diner. Naast het restaurant en grand café kunt u ook overnachten in het Hotel Prinsenhof, en dat is zeker een aanrader!

Adres: Martinikerkhof 23, Groningen

Vond je dit interessant? Ontdek meer