© Kirk Gulden via Shutterstock
Categorie:Haarlem

Het ABC Architectuurcentrum

Het ABC Architectuurcentrum in Haarlem werd eind jaren tachtig opgericht met als doel de belangstelling voor én de kwaliteit van de gebouwde omgeving van Haarlem en omstreken te bevorderen. Naast diverse exposities organiseert het ABC Architectuurcentrum daarom allerlei activiteiten, lezingen en bijeenkomsten om de lokale architectuur onder de aandacht te brengen.

  • Bezoek het Architectuur- en Bouwhistorisch Centrum Haarlem.
  • Maak een rondleiding door de stad en kom alles te weten over de architectuur van Haarlem.
  • Kinderen kunnen bouwen met Lego!
Adres:
Groot Heiligland 47
2011EP Haarlem
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Exposities en rondleidingen

In het ABC Architectuurcentrum kunt u exposities, workshops, lezingen, symposia, discussies en andere activiteiten bijwonen. Hier komen naast de lokale bevolking en toeristen ook stedenbouwkundigen, architecten, bestuurders en beleidsmakers op af.

De leukste activiteit die je bij het ABC Architectuurcentrum kunt plannen is een rondleiding. Samen met een gids trekt u te voet of op de fiets door de stad en leert u alles over de architectuur van Haarlem.

Bezoek Het ABC Architectuurcentrum

Alle dagen van de week, behalve maandag, is het ABC Architectuurcentrum geopend voor bezoek. Wilt u een rondleiding door de stad, dan is het verstandig om vooraf contact op te nemen.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Mauritshuis, Den Haag

Ontdek de musea van Nederland

Nederland telt honderden musea. De beste Nederlandse musea vindt u hier in ons overzicht met top musea in Nederland.

Lees meer