© Haarlem Marketing
Categorie:Haarlem

Rondvaart door Haarlem

Het Spaarne is de S-vormige gracht die door het oude centrum van Haarlem meandert. Vanaf dit water heeft u een prachtig uitzicht op de herenhuizen, kerken en molen De Adriaan. Met een rondvaartboot vaart u in een uur tijd langs de mooiste plekjes van Haarlem. Wilt u langer op de grachten van Haarlem doorbrengen, dan is het een idee om een sloep te huren.

  • Verken Haarlem vanaf het water tijdens een rondvaart.
  • Vaar langs alle hoogtepunten van de stad.
  • Boek een rondvaart op een 'Borrelboot' of ga op een romantische Candlelight Cruise.

Rondvaart

Er zijn tal van manieren om het water van Haarlem te verkennen en de bekendste is met een rondvaart. De gebruikelijke rondvaartboten varen meerdere malen per dag langs diverse hoogtepunten van de stad. Naast de reguliere rondvaarten kunt u ook profiteren van diverse arrangementen, waaronder de ‘Borrelboot’, een ‘High Tea Cruise’, het ‘Rondje Haarlem’ of een ‘Romantische Candlelight Cruise’. En zeg nou zelf, een rondvaart door de grachten met een hapje en een drankje is toch veel leuker.

Bootverhuur

Wil je een optimale waterbeleving in Haarlem? Dan is het huren van een bootje een goed idee. Diverse bootverhuurorganisaties in Haarlem bieden prachtige moderne boten en sloepen aan, waarmee u de hele dag kunt varen door de grachten van Haarlem. Vaar bijvoorbeeld richting Spaarndam, de Mooie Nel en de Molenplas of meer af bij één van de aan het water gelegen horecagelegenheden, zoals Spaarne66, Zuidam, Bij van Assema of Café Terras Fort Zuid.

Vond je dit interessant? Ontdek meer