Ga op ontdekkingsreis door het menselijk lichaam! CORPUS bevindt zich in een 35 meter hoog transparant gebouw met de contouren van een menselijk lichaam. Dit unieke museum laat aan jong en oud zien hoe ons lichaam werkt.  

  • Bezoek CORPUS en ontdek de werking van het menselijk lichaam.
  • Geniet van 3-D presentaties en enorme replica’s waarmee u door het lichaam loopt.
Adres:
Willem Einthovenstraat 1
2342BH Oegstgeest
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Op Ontdekkingsreis door het Menselijk Lichaam  

Hoe werkt het hart? Wat doen rode bloedcellen? Wat gebeurt er als u niest? In een reis van top tot teen vindt u de antwoorden op duizenden vragen over het menselijk lichaam.  

CORPUS gebruikt de nieuwste technieken om u te laten zien hoe het menselijk lichaam werkt. Geluiden, 3D-effecten en gigantische replica's creëren de illusie dat u daadwerkelijk door een mensenlichaam loopt.  

CORPUS van Top tot Teen 

CORPUS gaat over onderwijs, gezond leven, gezond eten en veel beweging! Let u er wel op dat u tenminste een maand van tevoren moet reserveren.

Meer in de omgeving

CORPUS is gelegen in Oegstgeest en dat betekent dat u niet ver verwijderd bent van de historische universiteitsstad Leiden. Zeker een bezoekje waard! Maar ook museum Archeon, waar u op unieke wijze de geschiedenis van Nederland induikt is bijzonder leuk. Voor een dagje vermaak met de kinderen is Drievliet ideaal met alle achtbanen en leuke attracties. Bent u in het voorjaar in deze omgeving, neem dan een kijkje bij de Keukenhof waar u miljoenen bloembollen in bloei kunt zien.

Tip van de redactie:

Bent u in het voorjaar in Oegstgeest, huur dan een fiets en maak een mooie tocht door de bollenstreek en naar de Keukenhof.

Veelgestelde vragen

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Mauritshuis, Den Haag

Ontdek de musea van Nederland

Nederland telt honderden musea. De beste Nederlandse musea vindt u hier in ons overzicht met top musea in Nederland.

Lees meer