© Maastricht Marketinf / Eighty8things
Categorie:Maastricht

8x restaurants in Maastricht

In Maastricht, de bourgondische stad in Nederland, waant u zich al bijna in Brussel of Parijs. Want de Maastrichtenaren genieten volop en goede smaak staat hoog in het vaandel. Dat blijkt zeker ook uit het grote aantal gezellige, smaakvolle en exclusieve restaurants. Kortom, voor de culinaire fijnproevers is Maastricht een heerlijke bestemming.

  • Ontdek bourgondisch Maastricht en geniet van de vele goede en gezellige restaurants.
  • Bekijk hier onze top 8 lekkerste restaurants in Maastricht.

1. Au coin des bons enfants

Ietwat verstopt in het mooie Jekerkwartier vindt u dit heerlijke restaurant met volop pure gerechten met verse ingrediënten. In de zomer kunt u eten op het heerlijke terras.

Adres: Ezelmarkt 4, Maastricht

2. SOFA

Op het fraaie terrein van Kasteel de Hoogenweerth is sinds een aantal jaar de trendy bar /brasserie SOFA geopend met een heerlijke keuken en een bijzondere wijnkaart.

Adres: Hoge Weerd 6, Maastricht

3. Minckelers

Sfeervol eetcafé in een 400 jaar oud, monumentaal pand aan het gezellige plein, waar u heerlijk kunt eten en drinken in een relaxte sfeer.

Adres: Markt 35, Maastricht

4. Manjefiek

Stijlvol restaurant, waar kunst en culinaire hoogstandjes hand in hand gaan. Naast de kunstwerken aan de muur zorgt chefkok Wiel Rekko voor de kunstwerken op uw bord.

Adres: Rijksweg 80

5. Le Bon Vivant

Na een flinke verbouwing in deze unieke gewelvenkelder is Le Bon Vivant weer open voor alle liefhebbers van heerlijk eten en gezelligheid in een huiselijke sfeer.

Adres: Capucijnenstraat 91, Maastricht

6. Tout à Fait*

Hartje centrum, aan het Onze-Lieve-Vrouweplein, vindt u Tout a Fait. Patron Cuisinier tovert hier de heerlijkste spijzen voor u op tafel.

Adres: Sint Bernardusstraat 16-18, Maastricht

7. Kruisherenrestaurant

Eten in het ‘schip’ van de kerk van het prachtige Kruisherenhotel. De glas-in-lood ramen, de muurschilderingen en het heerlijke eten maakt deze locatie ‘hemels’! U kunt hier heerlijk ontbijten, lunchen en dineren.

Adres: Kruisherengang 19-23, Maastricht

8. Bouchon d’en face

Bouchon d’en Façe is een combinatie tussen een bistro en een taverne; een Frans concept met traditionele en eerlijke gerechten voor een betaalbare prijs. Een aanrader!

Adres: Wijckerbrugstraat 54, Maastricht

Vond je dit interessant? Ontdek meer