© Maastricht Marketing
Categorie:Maastricht

Rondvaart Maastricht

De Maas en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een boottocht over de Maas is een van de meest populaire uitjes van Maastricht. Rederij Stiphout verzorgt al jaren diverse boottochten. Stap aan boord en geniet van de rondvaart over de Maas. Binnen een uur vaart u langs de stad, het Bonnefantenmuseum, het Gouvernement en de St-Pietersberg. Vlak voor de Belgische grens keert de boot weer terug naar Maastricht.

  • Maak een rondvaart over de Maas en bewonder Maastricht vanaf het water.
  • Een rondvaart kan ook met minder mooi weer, u kunt overdekt en droog zitten.
  • Combineer een rondvaart met een city-tour of grottenbezoek.
Adres:
Maaspromenade 58
6211HS Maastricht
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Bootarrangementen Maastricht

Rederij Stiphout biedt diverse arrangementen om van uw rondvaart over de Maas een compleet dagje uit te maken. Een boottocht over de Maas gaat goed samen met het prikkelen van uw smaakpapillen. Profiteer van diverse arrangementen, waarbij u een tocht combineert met een bezoek aan een bierbrouwerij, wijnhuis, bakkerij, brunch cruise of pannenkoekencruise.

U kunt ook een rondvaart combineren met een culturele activiteit, zoals een stadswandeling of een bezoek aan de grotten van Maastricht. Blijft u liever aan boord? Dan is de “4 –Sluizentocht” iets voor u. U geniet van een lunch terwijl u langs diverse historische en natuurlijke hoogtepunten in het Limburgs landschap vaart.

Dagtocht met de boot

Mocht u tijd hebben om een dagtocht te maken dan zijn de boottochten naar het Nederlandse Eijsden en de Belgische plaatsen Visé en Luik zeer de moeite waard. De boot vaart rond het middaguur weg uit Maastricht en vervoert u naar een van de bovengenoemde plaatsen, waar u een rondleiding wacht van een gids of u zelf een paar uur heeft om het plaatsje te verkennen. Aan boord wordt u uiteraard getrakteerd op een kopje koffie met Limburgse vlaai.

Vond je dit interessant? Ontdek meer