© Ruben Reehorst via Maastricht Marketing
Categorie:Maastricht

Fashion shoppen in Maastricht

Maastricht heeft alles op het gebied van winkelen. Deze prachtige stad biedt u winkels met luxeproducten, modeboetieks, haute couture, grote merken, levendige winkelstraten, romantische steegjes en een authentieke, Bourgondische manier van leven. Maastricht is absoluut een Nederlandse stad, maar u zult zich haast in Parijs wanen.

  • Kom shoppen in de meest bourgondische stad van Nederland.
  • Geniet tijdens het shoppen van de prachtige buurten van Maastricht.
  • Exclusieve kledingwinkels in Maastricht.

Maastricht is gebouwd rond het plein het Vrijthof. De meeste belangrijke winkelstraten, zoals de Grote Straat, zijn met het plein verbonden. Bent u op zoek naar exclusieve merken en unieke ontwerpen? Ga dan direct naar de meest romantische buurt van Maastricht: het Stokstraatkwartier.

In de Wolfstraat en de Stokstraat vindt u alle exclusieve merken.

Exclusieve wijken van Maastricht

Wyck: Bekend om zijn modieuze boetieks, binnenhuisarchitectuur, kunstgalerijen en delicatessenwinkels. Maar pas op! Deze buurt zal zeer waarschijnlijk uw hart stelen!

Jerkerkwartier: Slenter door dit moderne deel van Maastricht, de thuishaven van de beste kunstenaarsateliers, antiekwinkels en restaurants.

Bredestraat: vlakbij het bekende plein de Vrijthof vindt u in de Bredestraat prachtige modezaken voor elke stijl

Rechtstraat: chique winkelstraat met allerlei leuke zaken waaronder verschillende exclusieve modezaken met grote, bekende merken.

Stokstraat en Wolfstraat: achter de vele schitterende monumentale gevels vindt u de crème de la crème van de modezaken. Niet goedkoop, wel erg mooi.

Exclusieve kledingwinkels in Maastricht

Mayfair (Stationsstraat 20): Brits georiënteerde herenmode van de hipste en mooiste merken.

Hermès (Stationsstraat 43): ooit begonnen als zadelmaker voor de ‘rich and famous’, nu leverancier van de mooiste accessoires van topkwaliteit. Let op de vaak wisselende en bijzondere etalages.

Odysse (Rechtsraat 55): de mooiste avond- of cocktailjurken... klaar of op maat gemaakt... u vindt ze bij Odysse.

PL Line (Bredestraat 7a): mix van internationale topontwerpers onder één dak in een fraai historisch pand.

Lutgarde Bags & More (Havenstraat 16): mooie leren tassen, shawls, handschoenen en  jasjes... kortom, accessoires voor de verwende shopper.

Tip van de redactie: Na een dagje winkelen in Maastricht leent de stad zich uitstekend om nog even te blijven. Geniet van een drankje in de zon op het terras of in een van de talrijke cafés die deze Bourgondische stad rijk is en reserveer daarna voor het diner bij een van de overheerlijke restaurants.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Shoppen in Nederland

Ontdek de leukste winkels in de grote steden van Nederland.

Lees meer