© Jan Bijl
Categorie:Rotterdam

Fashion shoppen in Rotterdam

Rotterdam is een heerlijk stad om te winkelen als u op zoek bent naar leuke mode. In het centrum zijn de winkels zeven dagen per week geopend en er is voor iedereen wel wat. Van casual tot chique, van retro tot futuristisch, van megastore tot mini-boetiek. Maar omdat het natuurlijk wel handig is om te weten waar u moet zijn, hebben wij vast wat leuke adressen voor u.

  • Shop zeven dagen per week in het centrum van Rotterdam.
  • Van boetiek tot winkelketen, er is voor iedereen wat wils.
  • Ontdek de leukste winkelstraten van Rotterdam.

Beurstraverse

Deze  straat, die onder de Coolsingel doorloopt is ook wel bekend als de 'Koopgoot'. Hier vindt u vooral de grote winkelketens van bekende merken. Kinderen vinden op de één of andere manier de fonteintjes altijd erg leuk.

Nieuwemarkt & Pannekoekstraat

Deze hippe buurt wordt wel het Soho van Rotterdam genoemd. Veel bohemien winkeltjes met retro-stijl en bijzondere designwinkeltjes.

Witte de Withstraat

Artistieke en multiculturele straat met veel galeries, gezellige cafe's en voor de fashion-liefhebber, avantgardistische modezaken.

De Meent

Snel ontwikkelend winkelgebied voor de young & hip. Veel concept stores en one-brand winkels voor eigenzinnige types die de laatste trends willen ontdekken.

Oude Binnenweg en Nieuwe Binnenweg

In elkaar overlopende straten vol leuke en verrassende fashion-stores, sieradenwinkels en schoenenzaken.

Van Oldebarneveltstraat en Kruiskade

Dit buurtje wordt wel het modekwartier van Rotterdam genoemd. Hier vindt u de iets exclusievere zaken met de mooiste merken.

Oude Noorden

Iets buiten de stad is deze oude volksbuurt tegenwoordig getransformeerd tot 'up and coming' winkelgebied met veel jonge ontwerpers en creatieve ondernemers.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Shoppen in Nederland

Ontdek de leukste winkels in de grote steden van Nederland.

Lees meer