© Iris van den Broek
Categorie:Rotterdam

Overdekt shoppen in Rotterdam

Rotterdam is een heerlijke stad om te shoppen. Met z'n vele leuke buurtjes en talloze vernieuwende ontwerpers vindt u er altijd wel iets bijzonders. En ook als u wilt shoppen op een wat regenachtige dag, is er nog altijd genoeg te beleven. Want Rotterdam heeft een aantal prettige winkelcentra en mooie warenhuizen. Wij hebben ze voor u genoteerd.

  • Shop in de mooiste warenhuizen en winkelcentra.
  • Winkel droog op regenachtige dagen.
  • Snuffel bij kleine boetiekjes of grote ketens.

Markthal

Uw bezoek aan Rotterdam is niet compleet zonder een bezoekje aan de Markthal, vol overdekte marktkramen, restaurants en winkels.

Adres: Ds. Jan Scharpstraat 298

Plaza Rotterdam

In het hart van de stad, naast de Doelen en het Stadstheater, vindt u Plaza Rotterdam. Talloze winkels en terrasjes garanderen een prima middagje shoppen.

Adres: Plaza 29

Venetiƫ passage

Vlakbij de Meent en de Lauruskerk, waar je de Venetiaanse sfeer proeft bij het water, vindt u deze passage vol leuke boetiekjes met fashion-, schoenen- en interieurzaken.

Adres: Stokviswater 12

De Bijenkorf

Op het Coolsingel vindt u dit toonaangevende warenhuis met topmerken op het gebied van mode, cosmetica, accessoires, wonen en media.

Adres: Coolsingel 105

Alexandrium

Met ruim 140 winkels vindt u hier precies wat u zoekt. Van een maatpak tot souvenirs tot dure juwelen... en van grote ketens tot kleine, exclusieve winkels.

Adres: Korte Poolsterstraat 2

Beursplein

In het centrum van Rotterdam vindt u, vlak bij elkaar, verschillende warenhuizen, passages en de Beurstraverse (Koopgoot) waar u op een regenachtige dag prima kunt winkelen.

Adres: Beurstraverse 186

Zuidplein

In Rotterdam Zuid vindt u het grootste winkelcentrum van Nederland met ruim 150 winkels en diverse horecagelegenheden. 

Adres: Zuidplein 420

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Shoppen in Nederland

Ontdek de leukste winkels in de grote steden van Nederland.

Lees meer