© Iris van den Broek
Categorie:Rotterdam

Restaurants in Rotterdam

Rotterdam, de enige Nederlandse stad met een echte skyline, voert hip en modern de boventoon. Talloze ontwikkelingen op culinair gebied volgen elkaar in hoog tempo op, zeker als het gaat om trendy, smaakvolle restaurants bent u hier aan het goede adres.

  • Ontdek de culinaire havenstad Rotterdam.
  • Geniet van de kosmopolitische sfeer in Rotterdam met de trendy restaurants.
  • Bekijk hier onze top 6 lekkerste restaurants in Rotterdam.

Wij hebben de top 6 lekkerste restaurants voor u op een rijtje gezet:

1. Parkheuvel ★★☆

Gelegen aan de parkhaven vindt u dit heerlijke sterrenrestaurant. Bijzondere smaakcombinaties met bijpassende wijnen verdienen de Michelin sterren die ze hebben zeker.

Adres: Heuvellaan 21, Rotterdam

2. Dewi Sri

In een statig koopmanshuis aan de Maas eet u een heerlijke rijsttafel en andere Javaanse en Sumatraanse gerechten.

Adres: Westerkade 20, Rotterdam

3. Bazar

Eten bij de Bazar is leuk, lekker en heel betaalbaar. Het interieur staat vol met kleurige tafeltjes, opvallende lampen en de gerechten zijn gebaseerd op de invloeden uit Noord Afrika en het Midden Oosten. Heerlijk!

Adres: Witte de Withstraat 16, Rotterdam

4. Amarone ★☆☆

Met de open keuken, luxe fauteuils en de open haard voelt Amarone warm én gezellig aan. De eerlijke kookstijl van chef-kok Gert Blom is gefundeerd op de Franse keuken. Heerlijk!

Adres: Meent 72A, Rotterdam

5. Huson

Huson is een trendy restaurant met klasse, waar net als in de nabijgelegen haven een gezellige bedrijvigheid heerst. Twee kaarten (Japans en internationaal) met als uitschieter heerlijke sushigerechten. De prijs-kwaliteitsverhouding is niet te verslaan.

Adres: Scheepstimmermanslaan 14, Rotterdam

6. In den Rustwat

Bij restaurant ‘In den Rustwat’ eet u op een bijzondere locatie in Rotterdam. Het pand bestaat uit een rietendak en de geschiedenis gaat terug naar de 16e eeuw. Het eten is verre van traditioneel en spectaculair lekker.

Adres: Honingerdijk 96, Rotterdam

Vond je dit interessant? Ontdek meer