© pio3
Categorie:Rotterdam

Skatepark Westblaak

Skatepark Westblaak ligt in het centrum van Rotterdam omringd door wolkenkrabbers en flatgebouwen. Halfpipes, ramps en allerlei andere aluminium object vormen het decor van de aantrekkelijke skatebaan. Langs de kant staan banken waar het publiek in de zon kan genieten van de actie op de baan. Het Rotterdamse skatepark trekt iedere dag tientallen jongeren aan, die de mooiste trucs vertonen op hun skates, skeelers, skateboards en BMX fietsen.

  • Ervaar een skatelandschap van 1200m2.
  • Er vinden jaarlijks diverse evenementen plaats.
  • Ga op de foto met het standbeeld ‘transformer’.
Adres:
Westblaak 1
3012KC Rotterdam
Toon locatie in Google Maps

Skate evenementen en lessen

Jaarlijks vinden er diverse skate en skateboard kampioenschappen en evenementen plaats in het skatepark Westblaak. Vooral in de zomermaanden heeft het park een druk programma. Wilt u leren skaten of skateboarden dan kunt u ook in het Rotterdamse skatepark terecht. Loop voor een clinic of les langs bij de beheerder van het park en vraag naar de mogelijkheden.

Skaten in Rotterdam

Rotterdam is dé skatestad van Nederland. Niet alleen kunt u elke dag van de week gratis het skatepark Westblaak bezoeken, ook kunt u deelnemen aan een van de grootste skate evenementen van Europa. Gedurende de zomermaanden juli en augustus wordt op woensdagavond de Wednesday Night Skate georganiseerd. Duizenden skaters komen bijeen om een dertien kilometer lang parcours af te leggen door de straten van Rotterdam. Vraag de exacte startlocatie en –tijd na bij de VVV Rotterdam.

Vond je dit interessant? Ontdek meer