© Iris van den Broek
Categorie:Rotterdam

Uniek uit eten in Rotterdam

Bent u op zoek naar een bijzonder restaurant? Dat treft! Want Rotterdam is een havenstad met invloeden uit alle windstreken. U vindt er exotische smaken, uitheemse interieurs, maar ook lokale hippe tentjes met een uitgesproken publiek. U moet wel weten waar u ze moet zoeken. Daarom hebben wij er vast een aantal voor u uitgelicht. Smakelijk eten!
Look ('s Gravendijkwal 140b) Mediterraan restaurant met een prachtig interieur, waar voornamelijk met biologische producten én met knoflook wordt gekookt.
In de keuken van Floris (Honingerdijk 259) Unieke ervaring voor mensen die openstaan voor alle smaaksensaties. Er is geen á la carte menu; u eet een 9 gangen-menu met bijpassende wijnen. Elke 25 minuten worden de gerechten en wijnen toegelicht.
Euromast Brasserie (Parkhaven 20) Letterlijk dineren op hoog niveau! Met schitterend uitzicht over de stad en de haven. Ook geschikt als u met kinderen bent!
Little V (Grotekerkplein 109) Vietnamees restaurant dat bewijst hoe verfijnd en lekker deze keuken kan zijn. Bovendien hebben ze een groot terras, dus met mooi weer eet u lekker buiten.
Viva Afrika (Nieuwe Binnenweg 153a/b) Dit sfeervolle en kleurrijke restaurantje kookt originele Afrikaanse gerechten, schenkt bananen-bier en eindigt de maaltijd met een traditioneel koffie-ritueel.
Zenne (Willemskade 27) Turks restaurant op een schitterende plek aan de rivier. Hier eet u de lekkerste Mediterrane en Turkse gerechten, en met een beetje lekker weer eet u die buiten op het prachtig gelegen terras.
Zinc (Calandstraat 12a) Bij Zinc eet u niet á la carte, maar u krijgt de keuze uit een paar gerechten die gemaakt worden met de lekkerste, locale ingrediënten van het seizoen.

Vond je dit interessant? Ontdek meer