© Worcflow
Categorie:Rotterdam

Waterbus Rotterdam

Ontdek met de Waterbus Rotterdam, Dordrecht en Kinderdijk vanaf het water. Onderweg kunt u uitstappen om de omgeving te voet of met de fiets te verkennen.

  • De Waterbus vaart als lijn 18 tussen Heijplaat-Rotterdam en Katendrecht.
  • Vaar met lijn 202 in een uur van de Erasmusbrug naar Kinderdijk
  • Neem de fiets gratis mee
Voor de inwoners van Rotterdam is deze vorm van openbaar vervoer de gewoonste zaak van de wereld, maar voor mensen buiten de stad is diezelfde tocht een spetterend avontuur. De Waterbus ligt naast de Erasmusbrug en vaart iedere dag af. Destinaties Bestemmingen, die u kunt bereiken met de Waterbus zijn onder andere de molens van Kinderdijk en één van de oudste steden van Nederland: Dordrecht.

Fietstochten maken

Een tocht met de Waterbus is een leuke manier om de stad Rotterdam, de haven en nabijgelegen steden en Hollandse polders te bekijken. U kunt met gemak een uur op de boot genieten van het voorbijtrekkende landschap.

De Waterbus kan ook het begin zijn van een prachtige fietstocht. Geniet eerst van een boottocht en fiets daarna langs diverse hoogtepunten van de stad Rotterdam en de Rotterdamse haven of maak een ronde naar de historische binnenstad van Dordrecht, de molens van Kinderdijk en het Nationaal Park De Biesbosch. Uw fiets mag gratis mee aan boord.

Arrangementen

De Waterbus vaart het hele jaar en vertrekt naast de Erasmusbrug. Vraag bij het startpunt altijd naar de laatste arrangementen en kortingsdeals. De kans is groot dat u met korting Kinderdijk bezoekt of door Rotterdam vaart. Laat u ook inspireren door de fietsroutes door Rotterdam en kies de reis, die bij uw bezoek past.

Tip van de redactie: Koop de speciale Waterbus Dagkaart en profiteer van allerlei kortingen!

Vond je dit interessant? Ontdek meer