Funshoppen in Designer Outlet Roermond

2.201 keer bekeken

1 van 1 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Funshoppen in Designer Outlet Roermond

Bent u een shopliefhebber dan moet u zeker naar het grootste designer outlet van Benelux in Roermond. Met maar liefst 200 designer merken zoals Gucci, Prada, Ralph Lauren, Burberry en Moncler, tegen de scherpte prijzen ervaart u een unieke shopbeleving.

Lees meer

Bent u een shopliefhebber dan moet u zeker naar het grootste designer outlet van Benelux in Roermond. Met maar liefst 200 designer merken zoals Gucci, Prada, Ralph Lauren, Burberry en Moncler,  tegen de scherpte prijzen ervaart u een unieke shopbeleving.

  • Ruim 150 winkels met ruim 200 topmerken op het gebied van mode en lifestyle
  • Shop tegen de scherpte prijzen met maar liefst 30 tot 70% korting!
  • Naast hoge korting, Tax-Free voordeel voor niet-EU burgers.

Shoppen bij Designer Outlet in Roermond is gegarandeerd geslaagd. Hier vindt u de absolute topmerken tegen ongekend lage prijzen. Van mode, schoenen, sieraden tot en met lifestyle merken, alles onder één dak in het grootste outlet center van de Benelux.

Onderdeel van McArthurGlen Designer Outlets

Designer Outlet Roermond is onderdeel van McArthur Glen groep, Europees marktleider op het gebied van designer outlets. Met maar liefst 21 designer outlets introduceerde het concept van designer outlets in Europa in 1995. Het idee erachter is dat men in deze outlets het hele jaar door, de meest gezochte topmerken kan kopen tegen bijzonder hoge kortingen.

Unieke shopbeleving

Bent u op zoek naar advies tijdens het shoppen dan helpt de personal shopper van Designer Outlet u graag (en spreekt ook de talen Nederlands, Duits en Engels).

Wilt u tijdens en na shoppen even ontspannen dan kunt terecht bij de gezellige bars en restaurants voor een heerlijk hapje en drankje. Ook is er gratis wifi aanwezig. Wilt u uw shopping dag al vroeg beginnen dan kunt u ook heerlijk ontbijten bij Designer Outlet Roermond, vanaf 8 uur staat het ontbijt voor u klaar.
En wist u dat u als niet-EU burger ook nog eens belastingvoordeel heeft op uw aankopen? Vraag bij uw aankopen een Taks Refund ontvangstbewijs.

Plan uw bezoek

Bij Designer Outlet in Roermond bent u het jaar door, maar liefst 363 dagen per jaar, welkom om te shoppen tegen ongekend lage prijzen.
Maandag – Vrijdag 10:00 tot 20:00
Zaterdag en Zondag 09:00 tot 20:00
Adres: Stadsweide 2, Roermond

Tip! Neem bij binnenkomst de gratis Shopping Guide mee, deze is verkrijgbaar bij de entree en bij het informatiecentrum (naast de Polo Ralph Lauren winkel). 

Meerdaags verblijf in Roermond

Roermond en omgeving lenen zich uitstekend voor een meerdaags verblijf. Ontdek ons veelzijdige aanbod van hotels voor uw ideale shopvakantie!

Ontdek meer in de omgeving
Funshoppen in Designer Outlet Roermond

Tax free shopping in the Netherlands

Naast hoge kortingen ook belastingvoordeel.

Lees meer

Hotels in Roermond

Roermond is de winkelstad van Midden-Limburg met de grootste outlet shopping centrum van Benelux.

Bekijk het aanbod