© Designer Outlet Roermond
Categorie:Limburg

Funshoppen in Roermond

Roermond is dé winkelstad van midden-Limburg met de grootste Designer Outlet van de Benelux en Duitsland. Hier vindt 150 winkels vol mode en lifestyle van meer dan 200 bekende merken. Wilt u heerlijk winkelen tegen scherpe prijzen, dan moet u zeker naar Roermond.

  • Ga winkelen in de grootste Designer Outlet Center van de Benelux en Duitsland.
  • Meer dan 200 topmerken met hoge kortingen in de 150 winkels van het Designer Outlet Center.
  • Naast hoge korting, Tax-Free voordeel voor niet-EU burgers.

Designer Outlet Roermond

Bij het Designer Outlet, het grootste outlet center van de Benelux en Duitsland, vindt u meer dan 100 winkels met 200 topmerken tegen zeer gunstige prijzen. U koopt uw favoriete merken met kortingen van 30 – 70% van de reguliere winkelprijs. Bovendien kunt u bij het Designer Outlet goed parkeren en zijn er ook vele leuke cafés en restaurants. Kortom een super shoppingsparadijs!

Onderdeel van McArthurGlen Designer Outlets

Designer Outlet Roermond is onderdeel van McArthur Glen groep, Europees marktleider op het gebied van designer outlets. Met maar liefst 21 designer outlets introduceerde het concept van designer outlets in Europa in 1995. Het idee erachter is dat men in deze outlets het hele jaar door, de meest gezochte topmerken kan kopen tegen bijzonder hoge kortingen.

Tip van de redactie: Wist u dat u als niet-EU burger ook nog eens belastingvoordeel heeft op uw aankopen? Vraag bij uw aankopen een Taks Refund ontvangstbewijs.

Entertainment voor de kinderen

Wanneer u heerlijk wilt winkelen is het ook erg handig als de kinderen zich ook kunnen vermaken. Daarom is er in het Designer Outlet volop entertainment voor de kinderen. Kleintjes vanaf drie jaar kunnen zich uitleven op glijbanen, in tunnels en draaimolens én er zijn Kid Cabs (te huur) waarmee uw kinderen zich perfect kunnen vermaken.

Plan uw bezoek

Bij Designer Outlet in Roermond bent u het jaar door, maar liefst 363 dagen per jaar, welkom om te shoppen tegen ongekend lage prijzen. Maandag – Vrijdag 10:00 tot 20:00 Zaterdag en Zondag 09:00 tot 20:00 Adres: Stadsweide 2, Roermond.

Tip! Neem bij binnenkomst de gratis Shopping Guide mee, deze is verkrijgbaar bij de entree en bij het informatiecentrum (naast de Polo Ralph Lauren winkel). 

Ontdek de omgeving van Roermond

Naast het Designer Outlet kent Roermond ook een mooie binnenstad met culturele attracties zoals de Munsterkerk en de St Christoffel kathedraal.

Ook is de omgeving nabij Roermond zeker een bezoek waard. Zo kunt u bij de Maasplassen, het grootste watersportgebied van Nederland, heerlijk wandelen langs de stranden, een bootje huren of een mooie rondvaart maken.

Daarnaast is een mooie wandeling door Nationaal Park De Meinweg zeker een aanrader en mag het idyllische stadje Thorn met de witte huizen niet ontbreken op uw lijst!

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Shoppen in Nederland

Ontdek de leukste winkels in de grote steden van Nederland.

Lees meer