Lange Jan in de Efteling
© De Efteling

Achtbanen, sprookjesverhalen, maar ook een musicaltheater en een golfbaan. Bij attractiepark de Efteling kunt u zich met het hele gezin perfect vermaken.

  • Bezoek de sprookjesachtige mooie wereld van de Efteling.
  • Loopt u liever 18 holes, dan kan dat ook!
  • Ontdek ook de Winter Efteling.
  • Al sinds 1952 het bekendste themapark van Nederland.
Adres:
Europalaan 1
5171KW Kaatsheuvel
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Elke dag open

De Efteling, niet ver van het gezellige Tilburg, is hét themapark van Holland. Sinds 1952 verwelkomt de Efteling mensen in een ‘Wereld vol Wonderen’. Het grootste themapark van Holland begon met het Sprookjesbos, waarin bekende sprookjes en sagen tot leven kwamen. Door de jaren heen ontwikkelde de Efteling zich tot een modern themapark voorzien van de nieuwste attracties, een hotel en een vakantiepark. Sinds 2010 is de Efteling elke dag van het jaar open. De Efteling behoort tot de beste attractieparken van Europa en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland.

Wereld vol Wonderen

Themapark de Efteling bestaat uit een centraal gedeelte en vier rijken. Sprookjes en sagen komen tot leven in het Marerijk. De achtbanen en attracties in het Ruigrijk staan garant voor spanning en sensatie. Zie de verboden steden en spookkastelen van Anderrijk eens te bezoeken zonder kippenvel te krijgen. Reis door hét attractiepark van Holland met de boot, trein of ander vervoersmiddel in het Reizenrijk. Verder zijn er talloze restaurants om bij te komen met een hapje en drankje.

Winter Efteling

Eén van die leuke attracties is de Winter Efteling, want als de winter intreedt verandert de Efteling in een sprookjesachtige wereld vol glinsterende lichtjes en spannende attracties. Zo kunt u met de kinderen gaan wandelen door het winterse sprookjesbos. Of u kunt gaan schaatsen of langlaufen. En met de hele kleintjes kunt u van een echte sneeuwhelling glijden. U zult zien dat vele attracties juist 's winters, en in het donker, extra betoverend zijn.

Hotel, vakantiepark en theater

Vlak naast het park staat het Efteling Hotel. Naast het hotel kunt u ook overnachten in één van de bungalows in het vakantiepark Bosrijk. De Efteling heeft ook een 18-holes golfbaan. In het theater presenteert de Efteling hoogwaardige musicalproducties voor het hele gezin.

Bosrijk is al 4x op rij uitgeroepen tot beste vakantiepark van Nederland. De accommodaties zijn helemaal in stijl van de Efteling en liggen op loopafstand van het park.

Nederlanders zijn gek op pretparken. Waarom? En welke parken zijn het leukst? Lees meer!

Veelgestelde vragen

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Visitors enjoying ride at Walibi

Pretparken in Nederland

Kom naar de leukste pretparken van Nederland en beleef een spannende dag vol achtbanen, speeltuinen en waterpret.

Lees meer