Verlicht de donkere maanden

371 keer bekeken

10 van 12 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Sinterklaas, kerstmis, oud & nieuw... in de maand december is het één en al feest. Maar wat doen we in die donkere, winterse maanden daarna? Hoe maken we het gezellig in januari en februari en hoe zorgen we dat we vol energie het voorjaar in kunnen? Wij hebben wel een aantal leuke tips voor u...

  • Ga ontspannen in één van de vele wellnesscentra.
  • Profiteer van de uitverkoop en ga shoppen in Rotterdam.
  • Verwijder de blues op het Bluesfestival in Delft.

Verwennerij in de wellness

Boek bijvoorbeeld een dagje wellness! Nederland kent talloze mooie wellness-centra met de beste faciliteiten. Finse sauna's, infrarood sauna's en Kelosauna's... alles om u helemaal  op te warmen op een koude winterse dag. Daarna neemt u een mineraalrijk bad, een heerlijke massage en u sluit af met een gezonde maaltijd en lekker glas wijn. Kijk, zo komt u de winter wel door!

Shop je warm

Trek warme kleren aan en ga shoppen in één van de vele leuke Nederlandse steden. Bijvoorbeeld Rotterdam... en ontdek waarom deze stad een trekpleister is voor vele designers uit binnen- en buitenland. Wandel door de 'Rue de la Mode', ofwel, de Van Oldebarneveldstraat en bekijk de mooiste designer-shops. En wilt u even opwarmen? Loop dan binnen bij 'Mangiare' voor een heerlijke Italiaanse lunch in een huiskamerachtige sfeer.

Bluesfestival Delft

Happy worden van de blues? Dat kan op het Bluesfestival Delft (februari). Hier komen vele topartiesten uit binnen- en buitenland samen om meer dan 40 optredens te verzorgen. Blues, boogie-woogie, Delta-blues of een mondharmonica-workshop zorgen er voor dat u gegarandeerd met een smile naar huis toe gaat.

Wilt u ook wat positieve energie opdoen in de winterse maanden, boek dan nu een tripje naar Nederland.