Thuis in Nederland

Samen genieten van de winter

Dit seizoen is het ideale moment om er met het gezin, een groep vrienden of de hele familie op uit te gaan. Er zijn genoeg plekjes in Nederland waar je kan ontspannen, genieten en plezier hebben. Verrijk je kennis in een museum, ga uitwaaien aan de kust, dwaal door gezellige steden en kleine dorpjes, bezoek kastelen, forten of andere historische gebouwen of geniet van een dagje in een pretpark. Zelfs op het laatste moment kun je nog leuke uitstapjes regelen of een weekje weg boeken dicht bij huis. Avonden vol gezelligheid en onvergetelijke familiemomenten staan voor de deur! Benieuwd naar onze tips?

De Waddeneilanden, een echte must!

Vijf Waddeneilanden met elk hun eigen karakter, ongerepte natuur waar je uren kan wandelen en lekker kan uitwaaien.

Lees meer
Museum Klok & Peel in wintersfeer

In het museum vind je naast de rijke natuurhistorie van het gebied de Peel ook de grootste verzameling klokken ter wereld.

Residentie van heren en markiezen

Ga op avontuur, ontdek de geheimen van het Markiezenhof in Bergen op Zoom en voel de grandeur van dit 15e-eeuwse stadspaleis.

Ontdek het Biesbosch MuseumEiland

Fiets, wandel én vaar door dit nationale park van wereldklasse en bekijk de expositie over de ontwikkeling van de Biesbosch.

Ontdek de Gouden Eeuw in Hoorn

Wandel de Gouden Eeuw in tijdens een bezoek aan het monumentale pand van het Westfries Museum!

Ervaar de cultuur & historie van Zeeland

De sterke collectie van het Zeeuws Museum bevat werken van kunstenaars en vormgevers geïnspireerd door deze prachtige provincie!