Thuis in Nederland

Volop genieten van de herfst

De blaadjes vallen van de bomen, de kleuren van de natuur veranderen en het wordt frisser buiten: de herfst is begonnen! Dit seizoen is het ideale moment om er met het gezin, een groep vrienden of de hele familie op uit te gaan. Er zijn genoeg plekjes in Nederland waar je kan ontspannen, genieten en plezier hebben. Verrijk je kennis in een museum, ga uitwaaien aan de kust, dwaal door gezellige steden en kleine dorpjes, bezoek kastelen, forten of andere historische gebouwen of geniet van een dagje in een pretpark. Zelfs op het laatste moment kun je nog leuke uitstapjes regelen of een weekje weg boeken dicht bij huis. Avonden vol gezelligheid en onvergetelijke familiemomenten staan voor de deur! Benieuwd naar onze tips?

Drenthe, Oerprovincie van Nederland.

Geniet van de natuur en de stilte in Drenthe.

Lees meer

Win één van de 7 ontspannende verblijven in Nederland

De zomervakantie is helaas voorbij. Vanaf nu is het uitkijken naar die Indian Summer. Een weekendje weg, dicht bij huis? Dat kan! Maak kans op een van de 7 fantastische arrangementen in Nederland.

Lees meer
Nieuw: Bakermat van de beschaving

Nú in het Drents Museum: reis meer dan 10.000 jaar terug in de geschiedenis en ontdek het rijke verleden van Iran.

Ontdek de Gouden Eeuw in Hoorn

Wandel de Gouden Eeuw in tijdens een bezoek aan het monumentale pand van het Westfries Museum!

Ervaar de cultuur & historie van Zeeland

De sterke collectie van het Zeeuws Museum bevat werken van kunstenaars en vormgevers geïnspireerd door deze prachtige provincie!