Thuis in Nederland

De dagen zijn langer en het zonnetje laat zich zien. Iedereen heeft zin om naar buiten te gaan. Het ideale moment dus om erop uit te trekken. Nederland heeft prachtige gebieden om te fietsen. Door het vlakke landschap, milde klimaat en goede infrastructuur is Nederland de ultieme fietsbestemming. Fietsen in Nederland is veilig, gemakkelijk en heel ontspannen. Meer dan 32.000 kilometer fietspad strekt zich voor je uit, je kunt dus alle kanten op. Stap op de fiets en ontdek Nederland! Je ziet de mooiste natuur, de kleinste dorpjes en je voelt je thuis in Nederland. Kies een van de talrijke inspirerende fietsroutes! Benieuwd naar onze tips?

Ontdek Nederland Waterland

Langs drie heel verschillende fietsroutes kun je zelf Nederland als betoverend ‘Waterland’ ontdekken.

Lees meer

Win een van de 15 vakanties in Nederland!

Nederland heeft prachtige gebieden om te fietsen. Lees hier verder wat je moet doen om een verblijf in Nederland te winnen.

Lees meer

Ervaar het Zeeland van toen en nu

Combineer uw fietstocht met een bezoek aan het Zeeuws Museum en leer meer over de provincie. Bekijk de video voor een preview van de bijzondere collectie.

Beleef de Gouden Eeuw

Reis terug in de tijd en combineer uw fietstocht met een bezoek aan het Westfries Museum. Bekijk de trailer voor meer informatie!