Intens genieten op de Veluwe

1.827 keer bekeken

11 van 14 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Landal GreenParks heeft zeven vakantieparken op de Veluwe. Deze parken zijn een ideaal startpunt om het natuurschoon in de regio te ontdekken. Niet alleen op de Veluwe, maar overal in Nederland heeft Landal GreenParks bungalowparken die een goede uitvalsbasis zijn om prachtige natuurgebieden te ontdekken.

  • Ontdek de prachtige natuurgebieden de Veluwe en de Betuwe.
  • Bezoek het beroemde Kröller-Müller Museum.
  • Sta oog in oog met groot wild!

Ontdek de Veluwse bossen

Trek vanuit je bungalow op de Veluwe de bossen in of wandel over de heide waar je herten en wilde zwijnen kan tegenkomen. Kies de plekjes die je graag wil zien en maak je fiets- of wandelroute zo lang of zo kort als je zelf wenst.  Bezoek bijvoorbeeld het beroemde Kröller-Müller Museum, maak een koninklijke tocht en bezoek Paleis Het Loo of geniet van de eindeloze heidevelden in het Deelerwoud. Hou je van een vroege start? Dan is de kans groot dat je oog in oog komt te staan met groot wild.  De receptie medewerkers geven je graag de beste tips uit de regio zodat je een onvergetelijke dag kunt beleven.

Bungalows midden in het groen

Terug op het park geniet je van alle comfort in je bungalow. Alle bungalows zijn vrijstaand om de rust en ruimte optimaal te ervaren. Extra genieten is het wanneer je met de hele familie in een van de duurzame luxe 8-, 10- of 12-persoonsaccommodaties verblijft. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en kan je genieten van een heerlijk kopje koffie uit de Nespresso koffiemachine.

Ben je op vakantie met kinderen? Boek dan een kinderbungalow. De kinderen slapen en spelen in hun eigen slaaphut. Eigen speelgoed kan je thuis laten, want in de kinderbungalow staat een kast vol met binnen- en buitenspeelgoed.

Regionale gerechten

Heb je een keer geen zin om te koken? Landal GreenParks heeft goede restaurants die je de heerlijkste gerechten serveren, met ingrediënten uit het seizoen en producten uit de regio.  Voor een snelle maaltijd in je eigen bungalow haal je o.a. versbereide pizza’s en snacks bij de Take Away.

Altijd volop leuks te beleven

Het hele jaar door organiseert Landal GreenParks allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Ga bijvoorbeeld op pad met de boswachter, koekjes bakken, knutselen in de Bollo Club of leer boogschieten.
Vergeet niet je zwemspullen mee te nemen! Vrijwel elk park van Landal GreenParks heeft een zwembad.

Meer informatie?

Ga naar www.landal.be of neem contact op met ons Contact Center via: 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.)

Bekijk deze video: Ontdek de vakantieparken van Landal Greenparks.