Intens genieten op de Veluwe

942 keer bekeken

9 van 12 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Landal GreenParks heeft zeven parken op de Veluwe. Stap op de fiets en ontdek het natuurschoon van de Veluwe. Het heuvelachtige park Landal Miggelenberg ligt aan de voet van Het Nationale Park De Hoge Veluwe en is een ideaal startpunt om de regio te ontdekken. Niet alleen op de Veluwe, maar overal in Nederland heeft Landal GreenParks bungalowparken die een goede uitvalsbasis zijn om prachtige fietstochten te maken.

  • Stippel je eigen fietstocht uit met het fietsroutenetwerk.
  • Bezoek het beroemde Kröller-Müller Museum.
  • Neem een duik in het overdekte zwembad op Landal Miggelenberg.

Ontdek de Veluwse bossen

Pak de fiets en ervaar de Veluwe. Kilometers aan prachtige natuur wachten op je. Vanuit je bungalow kan je zo op pad. Met het fietsroutenetwerk stippel je je eigen fietstocht uit. Kies de plekjes die je graag wil zien en maak de route zo lang of zo kort als je zelf wenst.

Fiets bijvoorbeeld naar het beroemde Kröller-Müller Museum, maak een koninklijke tocht en bezoek Paleis Het Loo of geniet van de eindeloze heidevelden in het Deelerwoud. Hou je van een vroege start? Dan is de kans groot dat je oog in oog komt te staan met groot wild.  De receptie medewerkers geven je graag de beste tips uit de regio zodat je een onvergetelijke dag kunt beleven.

Bungalows midden in het groen

Terug op het park geniet je van alle comfort in je bungalow. Alle bungalows zijn vrijstaand om de rust en ruimte optimaal te ervaren. Extra genieten is het wanneer je met de hele familie in een van de duurzame luxe 8-, 10- of 12-persoonsaccommodaties verblijft. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en kan je genieten van een heerlijk kopje koffie uit de Nespresso koffiemachine.

Ben je op vakantie met kinderen? Boek dan een kinderbungalow. De kinderen slapen en spelen in hun eigen slaaphut. Eigen speelgoed kan je thuis laten, want in de kinderbungalow staat een kast vol met binnen- en buitenspeelgoed.

Regionale gerechten

Heb je een keer geen zin om te koken? Landal GreenParks heeft goede restaurants die je de heerlijkste gerechten serveren, met ingrediënten uit het seizoen en producten uit de regio.  Voor een snelle maaltijd in je eigen bungalow haal je o.a. versbereide pizza’s en snacks bij de Take Away.

Altijd volop leuks te beleven

Het hele jaar door organiseert Landal allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Ga bijvoorbeeld op pad met de boswachter, koekjes bakken, knutselen in de Bollo Club of leer boogschieten.
Vergeet niet je zwemspullen mee te nemen! Vrijwel elk park van Landal GreenParks heeft een zwembad. In het overdekte zwembad op Landal Miggelenberg roetsj je van de glijbaan, ontspan je in het bubbelbad en is het spetteren in het peuterbad.

Meer informatie?

Ga naar www.landal.be of neem  contact op met ons Contact Center via: 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.)

Bekijk deze video: Ontdek de vakantieparken van Landal Greenparks.