Wellness nieuwe stijl

762 keer bekeken

Wellness nieuwe stijl

Al jaren zijn er in Nederland talloze fraaie wellness-centra te vinden met schitterende faciliteiten. Maar de ontwikkelingen staan niet stil en zeker in Nederland valt op dat er de laatste jaren veel vernieuwende ideeën in de markt gezet worden. En dan hebben we het niet alleen over bijzondere interieurs en faciliteiten, maar ook over bijzondere therapieën. Unieke therapieën Zo hebben we bij Thermen Prinsenjacht in Noord Brabant een unieke stoomgrot ontdekt, compleet met druipkegels. En wilt u tijdens de sauna een filmpje kijken, dan kunt u terecht bij Thermen Holiday in Zuid Holland. Ook bijzonder zijn de zoutkristalgrotten, waar speciaal geïmporteerde zoutkristallen uit de Himalaya verdampen en zo een bijzonder heilzame werking hebben op het lichaam. U vindt ze bijvoorbeeld bij Thermen Born in Limburg of bij de Veluwse Bron in Gelderland.

Lees meer

Al jaren zijn er in Nederland talloze fraaie wellness-centra te vinden met schitterende faciliteiten. Maar de ontwikkelingen staan niet stil en zeker in Nederland valt op dat er de laatste jaren veel vernieuwende ideeën in de markt gezet worden. En dan hebben we het niet alleen over bijzondere interieurs en faciliteiten, maar ook over bijzondere therapieën.

Unieke therapieën

Zo hebben we bij Thermen Prinsenjacht in Noord Brabant een unieke stoomgrot ontdekt, compleet met druipkegels. En wilt u tijdens de sauna een filmpje kijken, dan kunt u terecht bij Thermen Holiday in Zuid Holland. Ook bijzonder zijn de zoutkristalgrotten, waar speciaal geïmporteerde zoutkristallen uit de Himalaya verdampen en zo een bijzonder heilzame werking hebben op het lichaam. U vindt ze bijvoorbeeld bij Thermen Born in Limburg of bij de Veluwse Bron in Gelderland.

Fish spa's

Een andere bijzondere ontwikkeling is de opkomst van de zogenaamde 'fish-spa's'. Hier ervaart u de bijzondere sensatie van honderden Garra Rufa-visjes die aan uw voeten knabbelen en op die manier niet alleen de oude huidcellen verwijderen, maar bovendien een zacht masserende werking hebben. Zeker een prettige, gezonde en best grappige ervaring. U vindt de fish-spa's in de meeste grote steden in Nederland.

Lees meer over de geschiedenis van wellness.