Wellness aan de kust - Holland.com
Wellness Natuur

Wellness aan de kust

Voor de ultieme relax-vakantie, bent u aan de Nederlandse kust aan het goede adres. De mooie kusten, de vergezichten, de zee... en dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele wellness-mogelijkheden. Floaten, hot-stones, dompelbaden en massages op het strand; de verschillende kustplaatsen bieden volop mogelijkheden om helemaal tot rust te komen.

Rust aan de kust

Laat alle stress van het dagelijks leven los en bezoek één van de wellness-centra in bekende kustplaatsen als Scheveningen, Noordwijk of Zandvoort. U kunt er heen om een paar uurtjes tot rust te komen met een sauna of schoonheidsbehandeling, of u kiest voor een meerdaags arrangement met verblijf in een fraai hotel. Van het Carlton Beachhotel in Scheveningen, Azzuro Wellness of het fraaie Palacehotel in Noordwijk, of Dunes Beauty&Sauna in Zandvoort.

Wellness in Zeeland

Ook in Zeeland, toch al een provincie die bekend staat om z'n rustgevende werking, kunt u genieten van yoga-lessen of een heerlijke wellness vakantie. Zelfs op de camping! Zo kunt u bij camping 'Ons Buiten' genieten van een sauna, een zoutgrot én een heerlijke massage en worden er op het strand van Domburg én op het strand van Westenschouwen yoga-lessen gegeven. Kortom, voor een gezonde geest en een gezond lichaam is ook Zeeland een ideale plek!

Adressen:

Azzuro Wellness. Oude Zeeweg 57, Noordwijk.
Palace hotel. Pickeplein 8, Noordwijk.
Carlton Beachhotel. Gevers Deynootweg 201, Den Haag.
Dunes Beauty&Sauna. Burgemeester van Alphenstraat 63, Zandvoort.
Camping Ons Buiten. Aagtekerkseweg 2a, Oostkapelle.

Zoek naar andere soortgelijke dingen: