Wellness aan de kust

448 keer bekeken

6 van 7 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Voor de ultieme relax-vakantie, bent u aan de Nederlandse kust aan het goede adres. De mooie kusten, de vergezichten, de zee... en dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele wellness-mogelijkheden. Floaten, hot-stones, dompelbaden en massages op het strand; de verschillende kustplaatsen bieden volop mogelijkheden om helemaal tot rust te komen.

Rust aan de kust

Laat alle stress van het dagelijks leven los en bezoek één van de wellness-centra in bekende kustplaatsen als Scheveningen, Noordwijk of Zandvoort. U kunt er heen om een paar uurtjes tot rust te komen met een sauna of schoonheidsbehandeling, of u kiest voor een meerdaags arrangement met verblijf in een fraai hotel. Van het Carlton Beachhotel of Thermen Vitalizee in Scheveningen, Azzuro Wellness of het fraaie Palacehotel in Noordwijk, of Dunes Beauty&Sauna in Zandvoort.

Wellness in Zeeland

Ook in Zeeland, toch al een provincie die bekend staat om z'n rustgevende werking, kunt u genieten van yoga-lessen of een heerlijke wellness vakantie. Zelfs op de camping! Zo kunt u bij camping 'Ons Buiten' genieten van een sauna, een zoutgrot én een heerlijke massage en worden er op het strand van Domburg én op het strand van Westenschouwen yoga-lessen gegeven. Kortom, voor een gezonde geest en een gezond lichaam is ook Zeeland een ideale plek!

Adressen:

Azzuro Wellness. Oude Zeeweg 57, Noordwijk.
Palace hotel. Pickeplein 8, Noordwijk.
Kuur Thermen Vitalizee, Strandweg 13f, Scheveningen.
Carlton Beachhotel. Gevers Deynootweg 201, Den Haag.
Dunes Beauty&Sauna. Burgemeester van Alphenstraat 63, Zandvoort.
Camping Ons Buiten. Aagtekerkseweg 2a, Oostkapelle.