Dag van de Architectuur

-

785 keer bekeken

2 van 2 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Dag van de Architectuur

Als u van architectuur houdt, moet u in het laatste weekend van juni zeker aanwezig zijn als de Bond van Nederlandse Architecten (BNA) de Dag van de Architectuur organiseert. Er worden honderden activiteiten georganiseerd om u te laten zien waar architectuur om draait.

Lees meer

Als u van architectuur houdt,  moet u in het laatste weekend van juni zeker aanwezig zijn als de Bond van Nederlandse Architecten (BNA) de Dag van de Architectuur organiseert. Er worden honderden activiteiten georganiseerd om u te laten zien waar architectuur om draait. 

Bouwwerken en Bureaus 

Op de Dag van de Architectuur worden de deuren van interessante bouwwerken en architectenbureaus voor u geopend. Er worden rondleidingen georganiseerd waarin wordt uitgelegd waarom bepaalde bouwwerken bijzonder zijn en hoe een architect te werk gaat. Dit is uw kans om architecten te ontmoeten en ze van alles te vragen over wat u altijd al over architectuur wilde weten.

Bond van Nederlandse Architecten 

Zet het in uw agenda, want architectuurliefhebbers zorgen dat ze het laatste weekend van juni in Nederland zijn. Bij de Bond van Nederlandse Architecten vindt u meer informatie over de Dag van de Architectuur.

Ontdek meer in de omgeving
Dag van de Architectuur
Aankomende evenementen