Dutch Design Week

-

1.999 keer bekeken

37 van 53 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Nederland, en zeker Eindhoven, staat wereldwijd bekend om vooruitstrevend design. Bekijk de mooiste werken en bezoek lezingen en workshops tijdens de Dutch Design Week.

  • Bezoek de Dutch Design Week en ontdek de designtalenten van de toekomst.
  • Een van de hoogtepunten van de Dutch Design Week is de uitreiking van de Dutch Design Awards.
  • Ontdek de vele mooie locaties en geniet van exposities, workshops en lezingen over design.

De Dutch Design Week in Eindhoven is het grootste designevenement van Nederland. Hier komen industrieel design, concept design, grafisch design, textiel & mode, ruimtelijk ontwerp, food design en designmanagement & trends samen. In negen dagen vinden er 300 evenementen plaats op meer dan zestig locaties, die in totaal meer dan 150.000 bezoekers trekken.

Dutch Design Awards

Een van de hoogtepunten van de Dutch Design Week is de uitreiking van de Dutch Design Awards. Iedereen die iets met design te maken heeft is hierbij aanwezig. Getalenteerde Nederlandse ontwerpers tonen hun werk aan een internationaal publiek. Alleen de beste ontwerpers ontvangen een Dutch Design Award. Naast de awards worden er evenementen, lezingen, workshops en conferenties georganiseerd om een dynamisch designklimaat te stimuleren.

De wereld van Dutch design

Nederland is een bakermat van creativiteit en het thuisland van een aantal van de meest innovatieve ontwerpers ter wereld. De Dutch Design Week is een jaarlijks evenement waar deze ontwerpers, hun laatste werk, bedrijven, kennisinstellingen en heel veel nieuwsgierige bezoekers elkaar treffen. En bent u in Eindhoven, dan is de verrassende collectie van het Designhuis ook zeker de moeite waard.

Overnachten in Eindhoven

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Eindhoven vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Ontdek meer in de omgeving
Dutch Design Week

Blog:

Eindhoven, de hoofdstad van Dutch design

  1. Jeroen Apers

Buiten Nederland staat Eindhoven waarschijnlijk bekend als thuisbasis van voetbalclub PSV Eindhoven. Weinigen weten dat deze stad in zuidelijk Nederland ook thuisbasis van het wereldberoemde Dutch Design is. Jeroen Apers vertelt waarom designliefhebbers Eindhoven moeten bezoeken.

Lees meer
Aankomende evenementen