Haarlem Culinair

-

781 keer bekeken

5 van 5 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Haarlem Culinair is het jaarlijkse festival voor fijnproevers. Vele restaurants uit Haarlem en omstreken presenteren zich hier met hun culinaire hoogstandjes en bezoekers kunnen voor een vriendelijk prijsje genieten van bijzondere gerechten.

Puur eten

Het festival trekt de laatste jaren zo'n 70.000 culinaire liefhebbers. Het aanbod bestaat uit gerechten uit alle windstreken, maar vooral uit streekgerechten met lokale, eerlijke producten.

Wijn en speciaalbier

De kosten per gerecht verschillen, maar zijn maximaal 6 euro per stuk. Op die manier kunt u bij verschillende restaurants verschillende lekkere hapjes proeven. Daarnaast zijn er ook vaak speciale biertjes en wijnen te proeven en is er volop live muziek. De centrale lokaties zijn de Botermarkt en de Oude Groenmarkt in het centrum van Haarlem. Tip: kom met een lege maag en een extra boodschappentas voor al het lekkers dat u mee wilt nemen.

Overnachten in Haarlem

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Haarlem vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Ontdek meer in de omgeving
Haarlem Culinair
Aankomende evenementen