IJsbeelden Festival

-

2.843 keer bekeken

6 van 11 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

IJsbeelden Festival

Bezoek het IJsbeelden Festival in Zwolle. In een ijshal van 3.000 m2 ziet u de mooiste beelden gemaakt uit ijs.

Lees meer

In de winter staat Zwolle in het teken van de mooiste sneeuw- en ijssculpturen. ’s Werelds beste ijskunstenaars creëren een spectaculaire expositie in de IJsselhallen in Zwolle.

  • Het IJsbeelden festival is uitgegroeid tot het grootste winterevenement van Nederland.
  • Maar liefst 275.000 kilogram ijs wordt gebruikt voor de realisatie van de unieke kunstwerken.
  • Bekijk de spectaculaire expositie van de beste ijskunstenaars ter wereld.

Het Nederlands IJsbeelden Festival is uitgegroeid tot het grootste winterevenement van Nederland met meer dan 100.000 bezoekers. Meer dan 40 beste ijskunstenaars ter wereld komen naar Nederland en creëren in combinatie met special effects een spectaculaire expositie. Maar liefst 275.000 kilogram ijs wordt er gebruikt om deze unieke kunstwerken te maken en te tonen op het festival. De bijzondere ijssculpturen kunt u tijdens het IJsbeelden Festival zelf bewonderen in een ijshal van 3.000 m2 bij de IJsselhallen Zwolle.

Elk jaar een speciaal thema

Elk jaar heeft het IJsbeelden Festival een eigen thema. De kunstenaars gaan met kettingszagen, beitels en gasbranders aan de slag en tonen hun interpretatie op dit thema. De ijssculpturen worden in een eigen tent geplaatst waar u deze kunt bekijken. 

Overnachten in Zwolle

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Zwolle vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Ontdek meer in de omgeving
IJsbeelden Festival
Aankomende evenementen