Over het IJ Festival

-

783 keer bekeken

1 van 1 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Over het IJ Festival

Het Over het IJ Festival is een zomers theaterfestival in Amsterdam. Gedurende 11 dagen worden zo'n 25 theatershows opgevoerd op en rond de NDSM-werf. Grote kans dat u het theater kunt bekijken terwijl u geniet van eens zomers zonnetje.

Lees meer

Het Over het IJ Festival is een zomers theaterfestival in Amsterdam. Gedurende 10 dagen worden zo'n 25 theatershows opgevoerd op en rond de NDSM-werf. Grote kans dat u het theater kunt bekijken terwijl u geniet van eens zomers zonnetje.

Theatervoorstellingen

Vanwege hun onverwachte locaties ervaren velen de theatervoorstellingen als uniek en verrassend. De afgelopen paar jaar is het Over het IJ Festival begonnen met speciale gezins- en muziekprogramma's.

Amsterdams Theaterfestival

Bekijk voor meer informatie over programma en locaties de website van het Over het IJ Festival. U hoeft zich geen zorgen te maken over eten en drinken, want op het festivalterrein zijn er genoeg bars en restaurants.

Overnachten in Amsterdam

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Amsterdam vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Ontdek meer in de omgeving
Over het IJ Festival
Aankomende evenementen