The Flying Dutch

712 keer bekeken

8 van 9 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

The Flying Dutch is het grootste open air dancefestival van Nederland! Tijdens het festival, dat gelijktijdig plaatsvind op drie verschillende locaties in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven, komt Nederland samen om het succes van de grootste Nederlandse dj’s te vieren.

  • Het grootste open air dancefestival van Nederland!
  • De eerste zaterdag van juni op de ‘Dag van de Nederlandse Dance’.
  • Op drie verschillende locaties tegelijk; in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.

Ieder jaar komen de grootste Nederlandse DJ’s één dag samen op het grootste outdoor dance festival van Nederland. Na een jaar van touren over de hele wereld, is het voor deze artiesten extra speciaal om een hele dag voor thuispubliek op te treden. Het festival is ieder jaar weer een onvergetelijke dag met vuurwerk, spectaculaire shows en onverwachte wendingen.

DJ’s arriveren per helikopter

Het festival wordt gelijktijdig gehouden op drie verschillende locaties in Nederland. De DJ’s vliegen heen en weer met helikopters tussen het The Flying Dutch Park in Amsterdam, het E3-strand in Eersel bij Eindhoven en het Ahoy Buitenterrein in Rotterdam om tijdens dit bijzondere festival op elk terrein te kunnen optreden.

Laad foto's

Dag van de Nederlandse Dance

Sinds 2018 wordt The Flying Dutch gevierd op de eerste zaterdag van juni, de nationale Dag van de Nederlandse Dance. Deze dag is het perfecte moment om Nederlands grootste export-product te eren en om te dansen op de oudste, de grootste en de nieuwste dancehits van eigen bodem.

Overnachten in de buurt:
Ontdek meer in de omgeving
The Flying Dutch
Bekijk deze video: The Flying Dutch

Aankomende evenementen