Uit-je Tent

-

580 keer bekeken

2 van 2 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Uit-je Tent

Bijzonder kamperen, goedkoop kamperen en wild kamperen in Nederland is mogelijk tijdens de Uit-je Tent dagen. De organisatie van Uit-je Tent werkt samen met lokale partners, campings, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer, zodat u op de meest bijzondere, goedkope en wildste locaties in de Noordoostpolder kunt kamperen. De organisatie van de Uit-je Tent dagen ontving de Flevius Award 2011 voor het meest creatieve en succesvolle project binnen de toeristisch-recreatieve sector van Flevoland.

Lees meer

Bijzonder kamperen, goedkoop kamperen en wild kamperen in Nederland is mogelijk tijdens de Uit-je Tent dagen. De organisatie van Uit-je Tent werkt samen met lokale partners, campings, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer, zodat u op de meest bijzondere, goedkope en wildste locaties in de Noordoostpolder kunt kamperen. De organisatie van de Uit-je Tent dagen ontving de Flevius Award 2011 voor het meest creatieve en succesvolle project binnen de toeristisch-recreatieve sector van Flevoland.

Kamperen en beleven

Uit-je Tent  lokt bezoekers letterlijk uit de tent om de Noordoostpolder te beleven op het gebied van kunst, cultuur, theater, muziek, dans, natuur, open tuinen, sport & spel, boerderijbezoek en een smakelijk preuvenement. U kunt natuurlijk ook genieten van de rust door te wandelen of fietsen langs polderslootjes, akkers, dijken en bos. Het kamperen zelf kost slechts een paar euro.

Bijzonder kamperen in Nederland

Uit-je Tent wil iedereen de kans bieden een weekend door te brengen in de Noordoostpolder. U kiest de slaapplaats die bij u past uit een lijst van bestaande en éénmalige, unieke kampeerterreinen die speciaal voor dit weekend worden opgebouwd. Denk bijvoorbeeld aan het werelderfgoed Schokland, midden in de natuur, in een wijngaard of bamboebos of samen met uw paard of boot. Natuurlijk kunt u ook terecht in één van onze hotels, accommodaties, havens of campings. Of u nu wilt overnachten op uw eigen luchtbed of op een gehuurd poldermatras: Uit-je Tent heeft voor ieder wat wils.

Ontdek meer in de omgeving
Uit-je Tent
Aankomende evenementen