ABN AMRO World Tennis Tournament

-

26 van 36 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Rotterdam is de thuisbasis van één van de grootste indoor tennistoernooien ter wereld: het ABN AMRO World Tennis Tournament. Het toernooit trekt ieder jaar duizenden tennisfans die de beste tennissers ter wereld in actie willen zien.  

  • Bezoek het ABN AMRO World Tennis Tournament en geniet van indoor toptennis.
  • Met elk jaar meerdere top-10 deelnemers in het spelersveld.
  • Geniet van vele verrassingsoptredens, bezoek het promodorp en shop tennisartikelen.

Tennis en entertainment 

U zult de tennissers niet alleen op de tennisbaan bezig zien; sommige van hen zullen ook meedoen aan een aantal verrassingsevenementen die plaatsvinden tussen de bars, terassen en winkels. Er is zelfs tijd om te winkelen! Op de winkelpromenade vindt u mode, sportkleding, tennisaccessoires en luxeartikelen.

Laad foto's
Laad foto's
Laad foto's

Het tennisevenement van het jaar 

Als u van tennis houdt is het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam zeker een aanrader. Het is het grootste tennisevenement van Nederland, met veel actie op en buiten de tennisbaan. Boek uw tickets voor het ABN AMRO World Tennis Tournament.

Overnachten in Rotterdam

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Rotterdam vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Ontdek meer in de omgeving
ABN AMRO World Tennis Tournament
Aankomende evenementen