© Mark Richter via Amsterdam Dance Event
Evenement

Amsterdam Dance Event

16 okt - 20 okt

38 van 49 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Vijf dagen lang staat Amsterdam in het teken van ’s werelds beste dj’s en elektronische muziek. Armin van Buuren, David Guetta, Hardwell, Martin Garrix allemaal werden ze tijdens dit unieke evenement al een keer uitgeroepen tot beste dj ter wereld.

  • ’s Werelds grootste dance evenement.
  • 5 dagen, 80 locaties, 2.000 dj’s, 300 evenementen en meer dan 350.000 bezoekers.
  • Jaarlijkse bekendmaking van de DJ top-100.

ADE Festival

Tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) vinden er rond de 300 evenementen plaats en draaien zo’n 2000 dj’s op toplocaties in Amsterdam, zoals de Melkweg, Amsterdam Arena, AFAS Live en de RAI Amsterdam. Alle elektronische muziekstijlen zijn vertegenwoordigd.

DJ MAG top 100

Elk jaar wordt tijdens het Amsterdam Dance Event de DJ MAG top 100 bekend gemaakt. De top 100 is ’s werelds grootste dj verkiezing en werd voor het eerst gehouden in 1995. De lijst bestaat uit de beste dj’s van de wereld die door het publiek worden verkozen. Zo’n 350.000 mensen brengen jaarlijks hun stem uit. Tot de winnaars van afgelopen jaren behoren Tiësto, Armin van Buuren, David Guetta en Hardwell.

ADE Playground

Alles wat gerelateerd is aan dance-muziek, is terug te vinden op ADE. De ADE-Playground omvat 25 creatieve hotspots waar films vertoond worden, workshops en tentoonstellingen worden gehouden en kleding wordt verkocht. Kortom, liefhebbers van dance missen dit unieke evenement niet.

Bezoek Amsterdam

Dit festival is een absolute must voor liefhebbers van elektronische muziek. Vijf dagen (en nachten) lang vormt Amsterdam het kloppende hart van de elektronische dancescene. Wilt u deel uitmaken van dit dynamische evenement, boek dan op tijd uw tickets en accommodatie in Amsterdam.

Budget hotels in Amsterdam

Budgethotels in Amsterdam

Aankomende evenementen