Evenement

André Rieu en het Johann Strauss orkest in Maastricht

5 jul - 14 jul, Maastricht

178 van 201 bezoekers vinden deze informatie waardevol.
Adres:
Vrijthof 47
6211LE Maastricht

Geniet van Andre Rieu’s zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht! Tijdens het weekend van 5, 6 en 7 en het weekend van 12, 13 en 14 juli 2019 is Rieu samen met zijn Johann Strauss orkest te beluisteren tijdens zijn geliefde concerten.

  • Ervaar een unieke zomeravond op het Vrijthof in Maastricht.
  • Geniet van de live optredens van André Rieu en het Johann Strauss orkest, solisten en gastoptredens.
  • Feest mee met meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical.

Concert op het Vrijthof

Ieder jaar pakt André Rieu groots uit met zijn concert op het Vrijthof in Maastricht. Naast Rieu en zijn Johann Strauss orkest, zijn er ook elk jaar unieke optredens van solisten en bijzondere gasten.

Geniet van de gezelligheid

Het Vrijthof staat bekend om de gezellige sfeer en grote terrassen. Feest mee tijdens één van de concerten en geniet van een heerlijke zomeravond vol meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical. Kortom, een avond om nooit te vergeten.

Maastricht

Maastricht is een van de oudste steden van Nederland en staat bekend om haar vele historische gebouwen en pleinen. In de zomer is Maastricht de ideale bestemming voor een heerlijk terrasje na een mooie stadswandeling of een rondvaart langs de Sint-Servaasbrug over de Maas.

Bereikbaarheid

Maastricht is goed te bereiken vanaf de luchthaven Maastricht/Aachen en ligt op ongeveer een uur afstand van Eindhoven airport. Ook per trein kunt u Maastricht goed bereiken. Bent u met de auto, let dan op waar u wel en niet kunt parkeren. In het centrum geldt betaald en beperkt parkeren op maandag tot en met zaterdag en op koopzondagen. Maximale parkeerduur is twee tot vier uur, afhankelijk van de locatie. Onbeperkt parkeren is mogelijk in parkeergarages en buiten het centrum. Goedkoop en onbeperkt parkeren kan op ‘Park en Walk-terreinen’ op slechts 10 minuten wandelen van het centrum. De wandelroutes naar het centrum worden aangegeven met bordjes.

Overnachten in Maastricht

Het Vrijthof is niet alleen het gezelligste plein van Maastricht voor een drankje, maar is ook een goede uitvalsbasis om de stad te verkennen. We hebben de leukste hotels en appartementen alvast voor u op een rijtje gezet.

Meer in de regio

Combineer een bezoek aan Maastricht met een weekendje in het veelzijdige Limburg! Ontdek de prachtige Limburgse natuurgebieden, het witte stadje Thorn of bezoek Roermond.

Bourgondisch Maastricht

Naast prachtige historische hoogtepunten en het gevarieerde winkelaanbod, staat Maastricht bekend als de meest bourgondische stad in Nederland. Ontdek de beste restaurants of bezoek de wijngaarden van Maastricht.

Bekijk deze video: André Rieu

Aankomende evenementen