Luchtballon
Evenement

Ballonfiësta Barneveld

21 aug - 24 aug, Barneveld

15 van 17 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Het ultieme ballonfeest vindt plaats in Barneveld! Naast het prepareren en opstijgen van de ongeveer 25 tot 30 ballonnen en special shapes, wordt u ook vermaakt met een amusementsprogramma.

  • Zo dicht bij zoveel heteluchtballonnen bent u waarschijnlijk nog nooit geweest!
  • Sprookjesachtig en indrukwekkend: lasershow en de Nightglow.
  • Een unieke belevenis voor jong en oud!

Het dagelijkse programma begint tussen 17.30 uur en 19.00 uur en eindigt na een spectaculaire avondprogramma tegen 23.00 uur. Iedere avond wordt afgesloten met een sfeervolle nightglow, een show waarbij de ballonnen op het ritme van adembenemende muziek plotseling tot sfeervolle lampions worden verlicht.

Camping bij Ballonfiësta Barneveld

Verblijft u die periode op een camping op de Veluwe? Houd dan uw ogen open! De ballonnen varen gemiddeld een uur over de omgeving van Barneveld. In verband met de meest voorkomende windrichting varen de ballonnen vaak langzaam in de richting van Apeldoorn en Arnhem. Ze komen dan zeker over de vele campings die de Veluwe rijk is. Reken maar dat u zult genieten van dit bijzondere ballonnenschouwspel.

Overnachten in Barneveld

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Barneveld vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen