Evenement

Bridge to Bridge

15 sep, Arnhem

3 van 5 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Op de tweede zondag in september vindt het hardloop- en wandelevenement Bridge to Bridge plaats in Arnhem. Evenals de Airborne Wandeltocht is de wandeltocht een eerbetoon aan de geallieerden, die streden in de Slag om Arnhem in 1944.

  • Schitterend parcours over twee historische bruggen.
  • Start en finish in het centrum van Arnhem.
  • Loop Kilometers langs de Rijn en door natuurgebied de Meinerswijk.

Verschillende parcours

Het evenement Bridge to Bridge is geschikt voor de geoefende hardloper, de recreatieve wandelaar en kinderen. U kunt kiezen uit de Van Wijnen 10 Engelse Mijl, Aicon 6 Engelse Mijl, Menzis 3 Engelse Mijl, John Frost Memorial Walk of de Vitalys Kidsrun. Elke tocht leidt langs uiteenlopende natuurlijke en culturele hoogtepunten. U loopt sowieso over De John Frostbrug, Nelson Mandelabrug en door het centrum van Arnhem.

Vertier voor iedereen

De toeschouwers, deelnemers en supporters hoeven zich voor, tijdens en na het hardlopen niet te vervelen. De Markt vormt het episch centrum van de Bridge to Bridge waar allerlei activiteiten plaatsvinden voor jong en oud. Langs het parcours zullen op verschillende plaatsen muziekgroepen de lopers muzikaal aanmoedigen.

Overnachten in Arnhem

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Arnhem vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen