© Stichting DE 4DAAGSE - Ger Loeffen
Evenement

De Nijmeegse Vierdaagse

16 jul - 19 jul, Nijmegen

158 van 189 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Van jong tot oud, militairen en burgers, duizenden mensen lopen elk jaar mee met de Nijmeegse Vierdaagse; een unieke evenement vol sportiviteit en gezelligheid.

  • Doe als 40.000 anderen en wandel mee met het grootste wandelevenement ter wereld.
  • Kies voor de wedstrijd van 30, 40 of 50 kilometer per dag en ga voor de medaille.
  • Of kom voor de gezelligheid en geniet van muziek, eten en drinken

Wereldwedstrijd

Jaarlijks verschijnen er op de derde dinsdag van juli 40.000 mensen aan de start van 's werelds grootste wandelevenement: de Nijmeegse Vierdaagse. Mensen van over de hele wereld en van alle leeftijden komen naar Nijmegen om hun uithoudingsvermogen op de proef te stellen, in de hoop de begeerde medaille te ontvangen.

Walk of the World

De Vierdaagse staat ook bekend als Walk of the World. Vier dagen lang lopen duizenden deelnemers elke dag 30, 40 of 50 kilometer. Een paar duizend militairen in uniform lopen elke dag 40 kilometer met een tien kilo zware rugzak. Het doel van het evenement is om sport en beweging te promoten.

Vierdaagsefeesten

Als niet zo'n wandelfan bent, dan zijn de Vierdaagsefeesten vast wat voor u. Dit festival in Nijmegen biedt muziek, eten en drinken. Als u een wandelaar bent, zet de Vierdaagse dan zeker in uw agenda.

Overnachten in Nijmegen

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Nijmegen vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen