Evenement

De Zwarte Cross

12 jul - 15 jul, Lichtenvoorde

24 van 32 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

De Zwarte Cross is een evenement dat een muziekfestival en een motorcross combineert. Het gevarieerde programma van dit driedaagse festival bestaat uit meer dan 100 artiesten en bands, met allerlei soorten theater en muziek. Tegelijkertijd vinden er allerlei soorten motorraces en stunts plaats. 

  • Het grootste motorcrossevenement ter wereld.
  • Een bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater en veel spektakel.
  • Ervaar de kenmerkende gezelligheid en gastvrijheid van de Achterhoek.

Meer dan alleen een festival 

De Zwarte Cross biedt muziek, een markt, theater, activiteiten voor kinderen, een motorcross en stunts. Er is zelfs een kampeerterrein voor wie geen minuut van het festival wil missen. Naast 200.000 bezoekers trekt de Zwarte Cross veel voormalige en huidige wereldkampioenen.  

Doe mee aan de festiviteiten 

U vindt nergens anders een motorcrossevenement of een festival dat zo bijzonder is als de Zwarte Cross. Het festival vindt plaats in Lichtenvoorde in het oosten van het land. Online vindt u meer informatie over het programma en het kampeerterrein. Als u motorfanaat bent is het zelfs mogelijk om mee te doen aan de Zwarte Cross.

Overnachten in Lichtenvoorde

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Lichtenvoorde vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen