Dinner at the Parc

-

235 keer bekeken

2 van 2 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Het historische Parc Broekhuizen in Leersum organiseert jaarlijks het gastronomische Dinner at the Parc. Tijdens dit 4-daagse evenement komen de meest invloedrijke chefs vanuit de hele wereld samen om hun culinaire kunsten te laten zien én proeven.

  • 4 magische zomeravonden in het prachtige landgoed Parc Broekhuizen.
  • Geniet van ’s werelds beste chefs, unieke smaken en gerechten.
  • Een exclusief avondje uit om niet te vergeten!

Dinner at the Parc

Tijdens Dinner at the Parc komen de beste culinaire chefs uit Nederland en de rest van de wereld samen, om hun signature gerechten bereiden. Het evenement wordt afgesloten met een Kitchen Party, waarbij maar liefst negen top-chefs op één avond in de keuken van Parc Broekhuizen samenkomen om hun unieke stijl, smaak en beleving te laten proeven aan hun gasten. Tijdens het evenement worden er meer dan 150 unieke wijnen van bekende huizen en net ontdekte domeinen van over de hele wereld gepresenteerd.

Parc Broekhuizen

Na een renovatie van bijna twee jaar werd in december 2016 het authentieke landgoed heropend. Parc Broekhuizen beschikt over een gastronomisch restaurant. De top chefs beschikken over een prachtige tuin waar zij hun ingrediënten vandaan halen. Het landgoed bevindt zich in een prachtige omgeving in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en is daarom een ideale locatie voor een exclusief diner.     

Overnachten in Parc Broekhuizen

Parc Broekhuizen beschikt over een aantal modern ingerichte suites. Het prachtige landgoed ligt midden in een natuurlijke opgeving op zo’n 20 km van Utrecht. Het is de ideale uitvalbasis voor een overnachting in het hart van de natuur.

Ontdek meer in de omgeving
Dinner at the Parc
Aankomende evenementen