© Jorn Baars
Evenement

Eurosonic Noorderslag

15 jan - 18 jan, Groningen

24 van 33 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Eurosonic Noorderslag is een jaarlijkse muziekconferentie in Groningen waar u precies ziet welke aankomende en gerenommeerde bands u beslist in de gaten moet houden.

  • Geniet in Groningen van ruim 300 optredens van gerenommeerde bands en jong talent
  • Meer dan 30.000 bezoekers uit ruim 40 landen.
  • Bezoek ook de prijsuitreikingen en zie wie de belangrijkste awards gaan winnen.

4 dagen muziek

Elk jaar in januari kunt u in het centrum van Groningen 4 dagen lang genieten van de leukste bands. Want tijdens Eurosonic Noorderslag krijgen talloze bands een podium om hun kunsten te laten zien en op die manier de Europese popmuziek te presenteren en te promoten. 

300 bands

Met ruim 300 optredens en zo’n 150 panels bezoeken ruim 30.000 bezoekers uit meer dan 40 landen het festival. Niet alleen muziekliefhebbers komen erop af, maar zeker ook de professionals die hier willen ontdekken met welke bands ze in zee willen gaan. Naast de vele optredens en panels worden er ook verschillende awards uitgereikt en is er elk jaar een uitwisselingprogramma voor talenten uit verschillende Europese landen.

Bereikbaarheid en parkeren

Het festival wordt georganiseerd op verschillende locaties in het centrum van Groningen. Vanuit Amsterdam bent u in 2 uur in Groningen. U kunt vanaf het station naar de verschillende locaties in het centrum lopen.
Komt u met de auto? Parkeer dan bijvoorbeeld bij Q-park Ossenmarkt, Q-park Rademarkt, Parkeergarage Damsterdiep, Parkeergarage Boterdiep of Interparking Centrum.

Overnachten in provincie Groningen

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In provincie Groningen vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen