Floriade - girl lying in grass.
Evenement

Floriade

1 apr - 31 okt, Almere

130 van 155 bezoekers vinden deze informatie waardevol.
Adres:
Stadhuisplein 1
1300AE Almere

De Floriade is de wereldtuinbouwtentoonstelling die sinds 1960 in Nederland wordt georganiseerd. Het evenement wordt om de tien jaar op een andere locatie in Nederland georganiseerd. De Floriade heeft door de jaren heen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer gestaan en was in 2012 in Venlo. De volgende Floriade is weer in 2022 in Almere.

Floratentoonstellingen

De Floriade is meer dan een boel flora bij elkaar. Het is een bijzonder park waar de Nederlandse tuinbouw de laatste trends en ontwikkelingen presenteert aan de rest van de wereld. Onderwerpen die op de Floriade worden behandeld zijn water, duurzaam, bloemen, tuinen, architectuur en culinair. U zult versteld staan van de dynamische, groene sector, die Nederland rijk is.

Genieten op de Floriade

Het is vooral genieten op de Floriade. U wandelt door sprookjesachtige tuinen en tropische kassen en langs prachtige vijvers en architectonische hoogstandjes. Tijdens de Floriade is er ook veel ruimte voor kunst, theater- en muziekvoorstellingen en culinaire workshops. Maakt u maar vast een aantekening in uw agenda want in het voorjaar van 2022 gaat de nieuwe editie van de Floriade van start.

Aankomende evenementen