Instagram @Missamarone_ontour
Evenement

Haarlem Culinair

6 aug - 9 aug, Haarlem

14 van 19 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Haarlem Culinair is het jaarlijkse festival voor fijnproevers. Vele restaurants uit Haarlem en omstreken presenteren zich hier met hun culinaire hoogstandjes en bezoekers kunnen voor een vriendelijk prijsje genieten van bijzondere gerechten.

  • Maak kennis met de keuken van Haarlem.
  • Vier dagen lang culinair genieten op de Grote Markt.
  • Geniet van bubbels en bites.

Puur eten

Het festival trekt de laatste jaren zo'n 70.000 culinaire liefhebbers. Het aanbod bestaat uit gerechten uit alle windstreken, maar vooral uit streekgerechten met lokale, eerlijke producten.

De kosten per gerecht verschillen, maar zijn altijd vriendelijk geprijsd. Op die manier kunt u bij verschillende restaurants, verschillende lekkere hapjes proeven. Daarnaast zijn er bij diverse stands speciale biertjes en wijnen te proeven en is er volop live muziek. Haarlem Culinair vindt plaats op de Grote Markt in Haarlem, aan de voet van de Sint Bavokerk.

Overnachten in Haarlem

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Haarlem vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen