Evenement

Jazz in de Gracht

29 aug - 31 aug, Den Haag

8 van 9 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Het Jazz in de Gracht festival is anders dan andere festivals. In plaats van vooraan te dringen bij verschillende podia, vindt dit festival plaats aan de grachten van Den Haag. Zoek een leuke plek aan de rand van de water, bestel een drankje in een van de bars en geniet van de spelende muzikanten die een voor een voorbij drijven over de grachten.

© Rob Schippers - freelancefoto.nl
  • Drijvend Jazz Festival.
  • Optredens van nationale talenten.
  • Gratis toegang.

Festival in de gracht

Het festival Jazz in de Gracht wordt jaarlijks gehouden in de pittoreske grachten van de stad Den Haag en is een ervaring die maar weinig landen bieden. Dit festival creëert een unieke sfeer en is een manier om echt te genieten van deze prachtige stad en al het talent dat erin verborgen is. Ondanks de naam draait het festival niet alleen om jazzmuziek. Stijlen zoals blues en andere muzikale invloeden hebben ook een plaats tijdens dit evenement.

Beleef Jazz in de Gracht

Dit soort dagen zijn er maar een paar en zijn op vele manieren bijzonder. Bewoners in het gebied openen hun balkondeuren om te genieten van de muziek en anderen verzamelen zich langs de grachten om de goede sfeer op te vangen die zich door de stad verspreiden.

Overnachten in Den Haag

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een aangenaam vakantiehuis voor uw gezin? Den Haag heeft geschikte accommodaties voor elke smaak en budget. Bekijk de uitgebreide selectie en boek hier uw perfecte vakantie!

Aankomende evenementen