Evenement

Kerstmarkt Dordrecht

13 dec - 15 dec, Dordrecht

28 van 37 bezoekers vinden deze informatie waardevol.
Adres:
Spuiboulevard 99
3311GN Dordrecht

De kerstmarkt in Dordrecht, vlakbij Rotterdam, is een jaarlijks festijn van drie dagen. Met een parcours van ruim 2.5 kilometer lang en meer dan 200 kramen is het de grootste kerstmarkt in Nederland.

  • Bezoek de grootste kerstmarkt in Nederland!
  • Wandel langs de vele kramen door de binnenstad en langs de verlichte haven.
  • Geniet van de bijzondere sfeer en de gezelligheid.

Versierde haven

De route van kerstmarkt in Dordrecht loopt niet alleen door de binnenstad van Dordrecht, maar ook langs de haven. De ziet u vele typisch Hollandse rond- en platbodemschepen fraai versierd met duizenden lichtjes.

Meer entertainment

Naast talloze kerststalletjes vindt u in de gehele binnenstad podia met optredens. Hier worden onder meer kerstliederen in allerlei stijlen ten gehore gebracht. De kerstmarkt in Dordrecht is niet alleen de grootste maar ook heeft ook een bijzonder sfeervol karakter.

Accommodatie

Combineer uw bezoek aan de kerstmarkt in Dordrecht met een lang weekend in deze stad.  Dordrecht is een van de oudste steden van Nederland en dat ziet u terug in de vele monumenten en de historische binnenstad en haven.

Bereikbaarheid en parkeren in Dordrecht

Dordrecht ligt op ongeveer een uur rijden vanaf de hoofdstad Amsterdam en de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol. Ook per trein kunt u Dordrecht goed bereiken, zo reist u met een rechtstreekse verbinding vanuit Amsterdam of Rotterdam naar Dordrecht.
Bent u met de auto, let dan op waar u wel en niet kunt parkeren. Gratis parkeren kan op de parkeerplaatsen 'Amstelwijck' en 'Kil 1 & 2' (adres: Laan van Europa).

Vanuit beide parkeerplaatsen gaan zeer regelmatig pendelbussen richting het centrum van Dordrecht en rijden tot een half uur na sluitingstijd van de kerstmarkt. Voor gehandicapte bezoekers zijn er speciale parkeerplaatsen op de Vest, vlakbij het startpunt van de kerstmarkt.

Praktische informatie

De kerstmarkt vindt plaats in de binnenstad en de haven van Dordrecht. De openingstijden van de kerstmarkt zijn: vrijdag 14 december: van 10.00 tot 21.00uur, zaterdag 15 december: van 10.00 tot 21.00uur en zondag 16 december: van 11.00 tot 18.00uur.

Aankomende evenementen