Evenement

Mysteryland

23 aug - 25 aug, Hoofddorp

24 van 31 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is a Mystery!

Het oudste dancefestival van Nederland is Mysteryland. In 1993 voor het eerst georganiseerd is het inmiddels uitgegroeid tot een meerdaags evenement waar diverse dancestromingen samenkomen.

  • Feest mee met 60.000 danceliefhebbers.
  • Blijf slapen op de Holy Ground camping of in een nabijgelegen hotel.
  • Geniet van de muziek van diverse wereldberoemde DJ’s.

De Nederlandse DJ’s behoren al jarenlang tot de wereldtop als het gaat om dancemuziek. Als sinds het begin van de jaren 90 van de vorige eeuw waar ze hun plaatjes draaiden in underground clubjes en op bijzondere, geheime locaties waar rave’s gegeven werden.

De elektronische muziek won meer en meer aan populariteit en is inmiddels gewoontegoed geworden. Danceplaten domineren de hitlijsten en uitgaan zond

Langstlopende dancefestival ter wereld

Mysteryland is het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld. De eerste editie vond plaats in 1993. Sinds het prille begin vertegenwoordigt het festival een grote diversiteit aan muziekgenres en culturen. Hier komen artiesten, kunstenaars en festivalfans van over de hele wereld samen.

Of u nu houdt van House, Hardstyle, Techno, Drum & Bass, Minimal, Trance, Disco, Hip Hop of Hardcore, u zult zeker genieten. Het mooiste wat iedereen bindt is het intense gevoel van saamhorigheid met duizenden gelijkgestemde vrienden.

In de buurt van Mysteryland

Het festivalterrein ligt op een steenworp afstand van Schiphol en is vanaf de luchthaven zonder overstappen te bereiken met het openbaar vervoer. Het Haarlemmermeerse bos ligt tussen Hoofddorp en Haarlem in. Zo is een bezoek aan Mysteryland uitstekend te combineren met een bezoek aan deze historische stad of een weekje aan de Nederlandse kust.

Overnachten in de buurt van Mysteryland?

U kunt proberen en plekje te bemachtigen op de Holy Ground camping, maar deze is vaak snel uitverkocht. In de omgeving van het Haarlemmermeerse bos zijn diverse accommodaties om te overnachten. Van hotels tot appartementen en alles binnen 10 kilometer van het festivalterrein.

Aankomende evenementen